Om mig

Det är jag som driver och ligger bakom sajten Newzblab. Jag har i många år drivit ett flertal olika sidor, började redan 2002 med min första webbsida. Denna sida skiljer sig ganska mycket från många andra traditionella s.k ”virala sajter” på flera sätt.

JonnyJag uppger alltid källor och jag skriver mycket eget material, försöker hålla en vettig ton och inte överdriva med snyftande rubriker hela tiden.

Du som läsare vet också alltid vem det är som skrivit artikeln, jag tycker det är viktigt med en presentation av skribenten.

I övrigt har jag mycket idéer om nästan allt! Jag är 51 år och bor i centrala Uppsala. Min stora dröm är att flytta till Kairo och bara gå runt på gatorna och låta mig absorberas av staden!

För ett par år sedan arbetade jag i Egypten och jag tog ofta bussen in till Kairo.

Kairo har i princip allt man kan tänka sig och man kan promenera runt i staden, dag som natt och ändå känna sig ganska trygg.

Det är en väldigt trevlig stad som är full av brus och liv. Men tyvärr så har varit det varit lite oroligt de senaste åren.

Det som hindrar mig är osäkerheten, det är okej att spendera några månader där, men en helt annan sak att bosatta sig där permanent.

Kanske tröttnar du på allt buller och luftföroreningar efter ett tag, och då har du inte något hem att åka tillbaka till.

Jag har ett stort intresse för design, speciellt modern design som jag betraktar som en gåva till mänskligheten. Alltifrån inredning till webbdesign fascinerar mig. Matematik och Filosofi är också ämnen som fascinerar mig, jag läste Filosofi samt lite småkurser inom fysik och matematik här vid vårt universitet i Uppsala.

Ibland går jag och sjunger karaoke, det ger mig en skön känsla. För ett kort ögonblick så känner jag mig som en äkta rockstjärna.

När jag var 18 år åkte jag till Singapore i 3 månader och som alla andra turister tog jag en ”Singapore Sling” på Raffles hotell. Men jag var mer fascinerad av hotellets design, än av själva drinken, vilket sammanfattar mig ganska bra.