Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Upplyftande

Det 89-åriga pizzabudet hade svårt att hålla tillbaka tårarna då han fick 120 000 kr i dricks

120 000 kr i dricks
Pixabay

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta in.

Tillvaron kastades upp och ner för den 89-åriga pizzautköraren som fick en personlig specialleverans från några av hans ”stamgäster” längs hans ordinarie rutt – de levererade dricks på 12 000 dollar.

Den 84-åriga mannen Derlin Newey var hemma i tisdags morse när familjen Valdez knackade på dörren till hans hem i Utah och överlämnade pengarna.

Derlin Newey fick 120 000 kr i dricks

120 000 kr i dricks
ksltv.com

”Hur kan jag någonsin tacka? Jag vet inte vad jag ska säga,” sa Newey medan han höll tillbaka glädjetårarna.

Newey som kör ut pizzor åt ”Papa Johns” cirka 30 timmar i veckan berättade att han tog jobbet när han insåg att han inte kunde överleva enbart på sin pension, skriver CNN.

Förutom att köra ut pizzor har han även blivit en ”TikTok-stjärna” tack vare lojala kunder som prisar hans vänlighet.

Familjen Valdez sa att de alltid vill att han ska köra ut pizzorna när de beställer och började spela in hans leveranser på TikTok.

”Det är helt galet. Alla bara älskar honom”, sa Carlos Valdez. Familjen säger att hans signaturfras vid varje leverans är ”Hello, are you looking for some pizza?”

Med drygt 53 000 följare fick de ofta frågor hur det kom sig att Newey levererade pizzor i hans ålder.

120 000 kr i dricks
ksltv.com

Familjen tyckte inte att han skulle behöva arbeta så mycket och bestämde sig för att använda plattformen till att åstadkomma något gott.

De bad sina följare att donera lite pengar för att hjälpa Newey, och pengarna började rulla in. De fick snabbt ihop 12 000 dollar. De överlämnade en check till honom från hans ”TikTok-familj”.

Hans ”TikTok-familj” levererade med ”extra allt”

Newey som inte ens visste vad TikTok är blev djup tacksam för den oväntade välsignelsen.

”Jag vet inte vad jag ska säga, förutom tack”, sa Newey. Familjen Valdez sa att överraskningen inte kunde gått bättre.

”Han behövde det här. Jag är bara glad att vi kunde hjälpa honom”, sa Valdez. ”Vi behöver behandla människor med vänlighet och respekt, så som han gör. Han värmer våra hjärtan.”

Dessutom så fick han en T-shirt med trycket ”Hello, are you looking for some pizza?”

Introbild – Image by Дарья Яковлева from Pixabay

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Blandat

Gatumusikanterna kickar igång låten ”Creep” av Radiohead och snabbt fylls trottoaren med diggande och hänförda åskådare. Gänget som kallar sig för ”Allie Sherlock &...

Blandat

Rymdstationen ISS läcka har gäckat astronauter under en längre tid, och trots ett idogt letande så har man inte hittat den. Astronauterna på den...