torsdag 21 oktober 2021

5 tillfällen då antivaxxare fick oss att önska det fanns ett fungerande vaccin mot idioti

Finns det något värre än antivaxxare? Dessa dårar som aktivt hävdar att corona är fejk och att vaccinet är farligt, samt att det är deras rättighet att vägra.

Det är ju nästan som terrorism, att aktivt motarbeta alla försök att hejda en global pandemi som skördat så många liv, är inte det en sorts omvänd biologisk terrorism i någon mening?

Lustigt nog, eller snarare olustigt, är att de nästan alltid återfinns på högerkanten, denna extremhöger som utgör ett hot mot nästan allt.

De förnekar klimatförändringarna, utgör ett hot mot demokratin, när valresultatet inte går deras väg är det valfusk och så stormar man Capitolium, och så står de med sina fåniga plakat med ”white lives matter.”

År 2018 stod de för i princip för alla hatmord i USA, de pekas ut av FBI som kanske det största terrorhotet i USA samt förnekar och försvårar pandemin, bara för att nämna några saker, och ärligt talat räcker det…..

5 tillfällen då antivaxxare skulle behöva vaccin mot ren idioti

antivaxxare
Image by Gerd Altmann from Pixabay

Trots att forskare över hela världen påpekar att COVID-19-vaccinet är säkert och effektivt, så vägrar antivaxxarna ge vika i sina åsikter och väljer hellre att äta hästavmaskande läkemedel.

Denna idioti ger upphov till önskemålet att det fanns vaccin mot dårskap? Fast å andra sidan skulle de ju inte ta det heller, så vi hamnar i moment 22.

Men nu över till 5 tillfällen då antivaxxare fick oss att önska att det fanns ett fungerande vaccin mot idioti.

1 – Vita supremacister tror inte att de behöver vaccin på grund av ”bra gener”

Högerextremistexperten Jeff Sherlet förklarade att anti-vaccinideologin har rötter i den vita supremacistiska ideologin.

Rent historiskt sett har antivaccinrörelsen till stor del baserats på den falska tron ​​att vita människor har ”naturlig immunitet” på grund av sin påstått överlägsna gener.

Därför övertygar vita supremacister, eller de som bekänner sig till den vita supremacistiska ideologin, ofta att de inte ”behöver” vaccineras.

”Det går tillbaka till 1800 -talet där du börjar stöta på termer som ”medicinsk tyranni”, ”medicinsk frihet”, ”naturlig immunitet”, och dessutom står det i konflikt med vithet,” sa han.

”Den här tanken på att vita människor på något sätt genom sina goda gener – ”mycket bra gener” – skulle ha immunitet.”

2 – Rapparen Nicki Minaj menade att det gör män impotenta

Som du säkert läst så skapade rapparen Nicki Minaj rubriker då hon berätta för sina 22 miljoner följare på Twitter att hennes kusins vän i Trinidad ”fick det och blev impotent.

Hans testiklar blev svullna, detta bara veckor före han skulle gifta sig och den tilltänkta bruden ställde då in bröllopet.

Svullna testiklar är inte en bieffekt av vaccinet och måna experter avfärdade hennes påstående som nonsens, som t ex virologen Florian Krammer.

3 – En högerradiovärd som kallade Covid bedrägeri och Fauci en ”lögnare” dog av Covid-19

Dick Farrel, högerradiovärd som kallade COVID-19 för ”bedrägeri” och rådde sina lyssnare att inte ta vaccinet, dog på grund av komplikationer av coronaviruset.

Den kontroversiella programledaren kampanjade regelbundet mot vaccination och kallade Anthony Fauci en ”makthungrig galen lögnare”. (“power tripping lying freak”)

Men nära vänner till honom säger att när han blev sjuk med viruset ändrade han sig snabbt angående vaccination, skriver indy100.

Innan han insjuknade skrev han dock, “Vaccine Bogus Bull Shid!, [sic] Two peeps I know, got vaxed, now have Corona, hospitalized critical. Thank you Moderna, FOR NOTHING.”

Den ivriga Trump-anhängaren tvivlade också på att det fanns en Delta-variant, det var ett påfund av ”FOOT-chee” (hans smeknamn för Fauci).

4 – Vaccinskeptiker började ta hästavmaskande läkemedel mot Covid och förgiftade sig själva

Människor fortsatte äta hästavmaskande läkemedel till den grad att FDA var tvungen att agera.

Den federala byrån tog till Twitter för att ta itu med den oroande trenden och skrev: ”Du är inte en häst. Du är inte en ko. Allvarligt talat, alla. Sluta.”

5 – Antivaxxare börjar bära masker … för att skydda sig mot vaccinerade

Det är alltid ”min kropp mitt val” tills någon vaccineras i din närhet. Trots deras motstånd mot ansiktsmasker började de äntligen bära dem – för att ”skydda” sig från … de vaccinerade.

Mask
Image by Julián Amé from Pixabay

Introbild – Image by ArtWithPam from Pixabay

Nya artiklar