Åsnan fick äntligen uppleva kärlek – efter att blivit brutalt misshandlad i åratal


Åsnan fick äntligen uppleva kärlek och herregud vad den förtjänade detta. När man ser filmen så kokar man inombords, samtidigt som man hyllar dessa vardagshjältar som kom till undsättning.

Man blir mordlysten och får en svart nyans i ögonen. Det var Youtube som föreslog filmen och jag fick en klump i magen när jag såg filmen.

Måste varna redan nu för extremt starka bilder, och jag tvekade länge huruvida jag skulle publicera detta. Seriöst, vad är det för fel i huvudet på vissa människor? Var finns empatin för andra varelser?

Åsnan fick äntligen uppleva kärlek
Bild .Youtube

Kommer ihåg i höstas hur en ytlig bekant publicerade en bild på Facebook, där han stolt poserade med en skjuten älg,… 87 personer gillade det, borde varit 87 personer som ogillade det…

Advertisements

Själv blev jag bara förbannad, vad är det för pervers tjusning som ligger bakom? Är det någon sorts manbarhetsrit eller vad vill man förmedla?

Har viss förståelse för att stammen ibland måste skjutas av, men att stå och posera vid det avrättade djuret är lika jävla osmakligt som när storviltsjägare poserar med skjutna lejon, elefanter etc. Det är ju exakt samma sak, bara en fråga om artskillnad.

Skulle inte bli minsta förvånad om ca 70 av de  87 personerna som gillade inlägget är djurvänner, men hur kan de då gilla att ”skogens konung”fått sätta livet till så att muppen kan posera vid liket? Bör man inte vara konsekvent????

Åsnan fick äntligen uppleva kärlek

Fler från kategorin - Härligt

Du kanske även diggar