Åsnan fick äntligen uppleva kärlek och herregud vad den förtjänade detta. När man ser filmen kokar man inombords, samtidigt hyllar man dessa vardagshjältar som kom till undsättning.

Man får en svart nyans i ögonen när man ser filmen. Det var faktiskt Youtube som föreslog filmen, men jag fick en klump i magen när jag såg den.

Måste varna redan nu för extremt starka bilder, jag tvekade länge huruvida jag skulle publicera detta. Seriöst, vad är det för fel i huvudet på vissa människor? Var finns empatin för andra varelser?

Åsnan fick äntligen uppleva kärlek

Kommer ihåg i höstas hur en ytlig bekant publicerade en bild på Facebook där han stolt poserade med en skjuten älg,… 87 personer gillade det. Hade det funnist en ogilla knapp hade jag utan tvekan tryckt på den. Det borde varit 87 personer som ogillat det…

Själv blev jag bara förbannad, vad är det för pervers tjusning som ligger bakom? Är det någon sorts manbarhetsrit eller vad vill man förmedla?

Har viss förståelse för att stammen ibland måste skjutas av, men att stå och posera vid det avrättade djuret är lika jävla osmakligt som när storviltsjägare poserar med skjutna lejon, elefanter etc.

Det är ju exakt samma sak, bara en fråga om artskillnad på de skjutna djuren……

Åsnan fick äntligen uppleva kärlek

Glöm inte att dela artikeln till dina vänner!