torsdag 21 oktober 2021

Dagens partiledardebatt blev känslosam och vacker – här är alla avskedsgåvor till Stefan Löfven

NU ska vi kika på alla avskedsgåvor till Stefan Löfven, som idag gjorde sin sista partiledardebatt som statsminister och politiskt aktiv.

Det var en värmande tillställning där stridsyxorna för tillfället var nedgrävda, och forma fiender kunde tacka och hylla varandra i en vacker gest.

Lite roligt var när Jimmie Åkesson gav honom en speciell korv med namnet ”Die harder 6.0″……

”Det är inte jag som hittat på namnet”, sade Jimmie som var tydlig med att det inte var någon önskan om olycka i framtiden, utan bara en extra kryddstark korv, varvid statsministern skrattade gott.

avskedsgåvor till Stefan Löfven
Image: Youtube

Politiken kommer att bli lite mer tom utan Stefan Löfven, en man av folket som gjort en sjujäkla klassresa som visar att en vanlig svetsare kan nå hela vägen till statsministerposten.

Har aldrig haft äran att träffa honom, men han verkar vara en hyvens man med fötterna på jorden, en varm och omtänksam person som lett Sverige genom pandemin och andra kriser.

Vad han än nu kommer att syssla med i framtiden så önskar jag honom all välgång och lycka till med framtida planer, som sagt, du kommer att lämna ett tomrum inom politiken, men allt har ett slut, på gott och ont.

Här är alla avskedsgåvor till Stefan Löfven