Publcerat i

Bara i Azerbajdzjan kan ett tåg korsa motorvägen helt utan några varningssignaler

Bara i Azerbajdzjan…. Den absurda scenen kommer från Azerbajdzjan, landet vi knappt vet någonting om, annat än att det faktiskt existerar.

Filmen visar hur bilarna åker längs en 7-filig motorväg när ett tåg helt plötsligt uppenbarar sig, som ska KORSA motorvägen, helt utan blinkande varningsljus eller några bommar.

Vid första anblick verkar filmen vara fejkad, men det är inte ställt bortom allt tvivel, faktum är att det trots allt finns stöd för filmens autenticitet.

”Wonder World” grävde djupare i mysteriet och fick fram en del intressanta fakta.

Bara i Azerbajdzjan

Tåget filmades i staden Baku i östra Azerbajdzjan, motorvägen verkar vara Neftchilar Avenue. Och filmen är med största sannolikhet filmad från glastornet på andra sidan vägen.

Bara i Azerbajdzjan kan detta hända

Vad tror du, är det äkta eller fejk. Själv studerade jag filmen väldigt ingående, det går inte att se rälsen i ursprungsklippet, antingen är de extremt dolda, men de borde avge någon sorts reflektion, vilket de inte gör, eller så är det en gigantisk bluff……

Men alla bilar stannar ju ”de facto”, så det går nog ett spår där trots allt., vilket strider mot all logik, men så är det ändå i Azerbajdzjan…..

Glöm inte att dela klippet till dina vänner så får de avgöra!