Publicerat i

Kuslig bild av vandrare som fångades av Google Maps – nu undrar alla vad som hände?

NU ska vi se en – kuslig bild av vandrare som fångades av Google Maps. Bilden av vandraren ser vid första anblick helt normal ut, ända tills… Har tidigare publicerat märkliga saker som snappats upp Google Maps.

Oftast är det roliga och bisarra bilder, men en bild, som fortfarande finns tillgängligt på kartläggningstjänsten, ger rysningar längs ryggraden.

Bilden ska enligt uppgift vara tagen ute på landsbygden i Ukraina skriver express. Bilden föreställer ett par som är ute på vandring, och som tagit en paus med sina enorma ryggsäckar..

Kuslig bild av vandrare som fångades av Google Maps

Kuslig bild av vandrare som fångades av Google Maps

Kvinnan stirrar rakt fram, men mannen tittar rakt in i kameran, med ett leende på läpparna. Varför han ler är oklart då han verkar ha råkat illa ut. Ett av hans ben är avhugget och ligger på marken framför honom.

Men han visar inga tecken på smärta eller fasa, det är som om det aldrig har hänt.

Fast vid närmare granskning så ser man att överbenet inte matchar underbenet. Fotleden finns med på både över och underbenet.

Hjälp – mitt ben är av

Kuslig bild av vandrare som fångades av Google Maps

Den otäcka bilden är faktiskt resultatet av en teknisk miss. Deras 360 graders kameror fotar ett flertal bilder som sedan sammanförs, och ibland uppstår ett ”hack” i bilden.

Föremål som rör sig förstör ofta bilden när bilderna tas. Det är nog den enda rimliga förklaringen…..

Glöm inte att dela artikeln till dina vänner!