Nu till björnens underbara nuna. Ett par bestämde sig för att de skulle gifta sig på Minnesota Zoo. Deras härliga bröllopsbilder med en björn i bakgrunden har nu blivit extremt virala.

Bilderna som togs av Chris and Kristy Photography har spridit sig på sociala medier som en löpeld, och människor verkar helt enkelt inte få nog av björnens underbara nuna, som ytterst noggrant verkar följa deras bröllop med största intresse.

Björn gör succé på nätet

björnens underbara nuna

”Bilderna var fotografens idé”, förklarade brudgummen. ”Vi hade extrem tur som lyckades få med ett djur på bröllopsbilderna då djuren vanligtvis äter mat vid den tidpunkten, men den ryska grizzlybjörnen var vänlig nog att stanna kvar och ge oss sina ”välsignelser”.

Brudgummen var väldigt noga med att ”de tar människors oro på allvar” över hur vissa djurparker sköter sina djur, och var väldigt tydlig med att Minnesota Zoo till fullo tar hand om sina djur med största respekt skriver BP.

”Det finns några riktiga dåliga djurparker i världen som mer påminner om fängelser”, förklarade han. ”Men jag hyser största förtroende med att Minnesota Zoo inte är bland dem, eftersom det är statligt ägt och inte ett zoo där vinsten står i fokus.

”De gör ett fantastiskt arbete med bl.a rehabilitering av skadade djur och bevarar arter som är utrotningshotade.”

Björnens underbara nuna som tagit nätet med storm

björnens underbara nuna

Björnen verkar vara genuint nyfiken

Björnens nuna har tagit nätet med storm

Får återgälda med en björntjänst någon dag

Björnen som gjort succé på nätet

Det blev i alla avseenden ett lyckat bröllop, allt toppat med en nyfiken björn. Man kan säga att giftermålet startade på allra bästa sätt.

You may also like

More in Upplyftande