björnens underbara nuna

Paret bestämde sig för att gifta sig på Minnesota Zoo. Deras härliga bröllopsbilder med björnens underbara nuna i bakgrunden har blivit virala.

Bilderna som togs av Chris and Kristy Photography har blivit virala då människor helt enkelt inte kan få nog av björnens underbara nuna, som ytterst noggrant följer utvecklingen med största intresse.

”Bilderna var fotografens idé”, förklarade brudgummen. ”Vi hade extrem tur som lyckades få med ett djur på bröllopsbilderna, då djuren vanligtvis äter mat vid den tidpunkten, men den ryska grizzlybjörnen var vänlig nog att stanna kvar och ge sina ”välsignelser”.

Brudgummen var väldigt noga med att ”de tar människors oro på allvar” över hur vissa djurparker hanterar sina djur, och var väldigt tydlig med att Minnesota Zoo till fullo tar hand om sina djur med största respekt skriver BP.

”Det finns några riktiga dåliga djurparker i världen som mer påminner om fängelser ”, förklarade han. ”Men jag hyser största förtroende att Minnesota Zoo inte är bland dem, eftersom det är statligt ägt och inte ett zoo där vinsten står i fokus.

”De gör ett fantastiskt arbete med bl.a rehabilitering av skadade djur och bevarar arter som är utrotningshotade.”

Björnens underbara nuna som tagit nätet med storm

björnens underbara nuna

Björnen verkar vara genuint intresserad

Björnens underbara nuna som tagit nätet med storm

Får väl återgälda dem med en björntjänst någon dag

Björnens underbara nuna som tagit nätet med storm

Glöm inte att dela artikeln till dina vänner!