in

Bilderna som återställer tron på det goda – brandmän återupplivar duvor med syrgas

Brandmän återupplivar duvor med syrgas och lite vatten. Det är så vackert att även det lilla ibland får ta plats, nyheter som inte handlar om Trump eller kaos och krig.

Brandmän återupplivar duvor med syrgasDet var brandmän från grevskapet Essex som återupplivade ett flertal duvor. som hade andats in giftig rök från en brinnande byggnad. De hittad duvorna och satte snabbt in sin räddningsaktion skriver theepochtimes.

När de tre brandmän var i full färd med att rädda fåglarna, så var marinbiologen Sim Wright på olycksplatsen och bevittnade de värmande scenerna.

Brandmän återupplivar duvor med syrgas

Brandmän återupplivar duvor med syrgas
Bild: SWNS

Wright sade: ”Det lät som en explosion som kom från depån, så vi tänkte att det var bäst att springa ut”.

”När jag gick runt till baksidan såg jag att brandmän letade igenom byggnaden efter eventuella människor, när de var säkra på att alla var ute, vände de sin omsorg till fåglarna,” sa han.

Han fortsatte: ”De bar ut fåglarna för hand och lade ner dem försiktigt på marken, de gav dem vatten och syrgas för att återuppliva dem.” Wright blev djupt imponerad av den ypperliga vård och omsorg de fick.

Brandmän återupplivar duvor med syrgas
Bild: SWNS

En talesman för ”Essex County Fire and Rescue Service” sade: ”Detta är ett utmärkt exempel på den medkänsla våra brandmän visar dagligen.” Newzblab kan bara hålla med och tacka dem för deras fina gärning…