Connect with us

Sök bland alla artiklar

Upplyftande

Burger King till kunderna – beställ ert krubb från McDonald’s istället ####

Burger King
Pixabay

Burger King har uppmanat sina kunder att beställa mat från McDonald’s och andra konkurrenter, detta sedan man infört nya lockdowns i England.

Meddelandet har tagits väl emot, och visst blir man varm över deras omsorg och värmande inställning. Företaget har också fått mycket kredd från trogna kunder.

Rubriken löd, ”Beställ från McDonald’s”

”Vi trodde aldrig att vi skulle be dig att göra detta, precis som vi aldrig trodde att vi skulle be dig att beställa från KFC, Domino’s Pizza, Subway, Greggs, Papa John’s, Taco Bell och andra matställen, för att nämna några här.

”Kort sagt, beställ från någon av våra liknande livsmedelskedjor (snabbmat eller inte).”

”Vi trodde aldrig att vi skulle be dig att göra detta, men restauranger med tusentals anställda behöver verkligen ditt stöd just nu.

”Så om du vill hjälpa till, fortsätt att unna dig goda måltider genom antingen hemleverans, takeaway eller via drive-thru.

”Att få en Whopper är alltid bäst, men att beställa en Big Mac är inte heller dåligt”

Burger King visar prov på omtanke

Sedan den publicerades på Twitter har den fått drygt 64K gilla-markeringar och hundratals kommentarer från kunder som berömmer deras ”ädla åtgärd”, skriver euroweeklynews.

En person twittrade: ”Respekt, lycka till med resten av säsongen, ni visar som alltid klass.”

Spana även in dessa

Upplyftande

Barns brev till jultomten har i år delvis ändrat karaktär, det är tydligt hur barnen påverkats av den rådande pandemin. En titt på de...

Upplyftande

En utmärglad säl som utnyttjades av tonåringar för att ta selfies räddades av djurvårdare och igår kunde den släppas tillbaka i havet, sedan den...

Livet

En restaurang i Tyskland protesterar mot landets senaste lockdown som kräver att barer och restauranger förblir stängda. Ägaren placerade ”pandor” vid borden och håller...

Upplyftande

Paul Davis fick tillbaka sin plånbok som han tappade för 26 år sedan, och bäst av allt, både kreditkort och pengarna fanns kvar. Den...