Busspassageraren blev arresterad – orsaken var att hans strumpor stank för jävligt

En resenär råkade illa ut på en buss i Indien, orsaken – hans strumpor stank för jävligt. Personen som reste från Bihar till New Delhi står nu anklagad för att ha orsakat ”allvarliga övergrepp” efter att hamnat i slagsmål med andra passagerare, över hans stinkande strumpor.

strumpor stank för jävligt
Mannen var på väg till New Delhi – Bild: BBC

Händelsen inträffade den 27 november när Prakash Kumar tog av sig skorna och strumporna, varvid stanken blev outhärdlig för de andra medresenärerna som började protestera.

De bad honom att placera dem i väskan eller att kasta dom. Kumar vägrade dock, vilket resulterade i ett hetsigt meningsutbyte och handgemäng med andra passagerare.

Föraren och konduktören stannade tre gånger för att försöka lösa problemet och bad Kumar att slänga de stinkande strumporna, men han vägrade….

Hans strumpor stank för jävligt och handgemäng uppstod på bussen

strumpor stank för jävligt
Bild: Getty

Passagerarna tvingade då föraren att köra bussen till en polisstation i Bharwain, där de anmälde Kumar, som häktades enligt paragraf 107/51 i strafflagen.

Haha, de måste ha luktat, ursäkta språket, FÖR DJÄVLIGT, man lider med de stackars passagerarna, för det var med allra största säkerhet väldigt varmt också, och det sista man då behöver är ett par osande sockor som luktar skunk…

Källa: hindustantimes   |   Bild: Getty

Skrivet av Jonny

Jonny

Vad kul att du hittat till Newzblab. Det är jag som driver och är skribent på sidan. Glöm inte att dela artiklarna via social media.