i kategorin

Kvinnan öppnade chipspåsen från Lidl – och ut rullade en HEL potatis

Chipspåsen från Lidl innehöll inte det hon räknat med. Visst, där fanns ETT chips, men det fanns även en hel potatis, som rullade ut.

Om man ska se det från den ljusa sidan så var det ändå något som produkten har som bas, det kunde ju varit något helt annat, utan att gå in på vad…….

Advertisement

Chipspåsen från Lidl

Kanske chipspåsens innehåll skulle vara extra krispigt, vem vet? Men den 26-årige Nadia tog det hela med ro, tyckte bara det hela var komiskt.

Lidl svarade att ärendet ”var en het potatis”, och att de ska undersöka orsaken till misstaget. De bad kunden om ursäkt för det eventuella obehag det orsakade.”

När Nadia pratade med LADbible: sa hon ”Jag kommer inte ihåg hur mycket jag betalat, förmodligen inte mer än 15 kr för alla 6 påsar.

Chipspåsen från Lidl

”Jag gick och greppade ett packet och det kändes väldigt tungt, så jag bad min vän att öppna paketet medan jag spelade in för att se vad som fanns där inne”.

”Helt ärligt så tyckte vi bara det var roligt, men kunde inte fatta hur den hamnat där”.

Chipspåsen från Lidl bjöd på en rejäl överraskning

https://www.youtube.com/watch?v=FkUjeeg5GV0

Undrar just hur potatisen klarat sig genom hela kedjan av kontroller och maskiner som skivar chipsen, men ibland händer de mest underliga saker i vår herres hage…