En dashcam visar när polismannen i sista sekunden lyckas undvika en krock med tåget. Allt filmades inifrån polismannen Peter Stanglewicz bil skriver ntd.

”Under hela mitt liv har jag sällan haft någon tur. Jag har köpt massor av lotter utan att någonsin vinna. Jag trodde helt enkelt inte att jag var född med någon tur, ”skrev han på Facebook.

”Jag kunde aldrig föreställa mig att jag skulle ha tur, men jag sparade nog den till rätt tillfälle.  Här har jag nog förbrukat ALL MIN TUR för resten av livet, och om jag aldrig vinner någonting igen, är jag helt nöjd med det.

Riktigt nära ögat

Dashcam visar när polismannen i sista sekunden lyckas undvika en krock med tåget

En taleskvinna för Metra Rail berättade för Chicago Tribune att en elektrisk kortslutning slog ut varningssignalerna och bommarna vid korsningen, bilisterna fick helt enkelt ingen varning om att ett tåg skulle komma.

I videon aktiverades varningslamporna när bilen framför polisbilen korsade spåren och bommarna börjar gå ner när tåget väl passerar. Metra Rail kunde så småningom åtgärda felet.

Folk på Facebook som sett filmen menade att filmen var gripande. ”Det här är riktigt läskigt! Jag har korsat dessa spår många gånger, men det kan hända var som helst. Glad att du är okej! ”skev en användare.

”Jag har sett filmen många gånger och började gråta. Du är så lugn. Jag antar att det är därför du är så perfekt för yrket. Jag är glad att du är okej. Det här är de saker vi tar för givet. Vi utgår bara att bommarna fungerar. Wow! ”skrev en annan.

Dashcam visar hur polismannen lyckas undvika en krock med tåget

Så nära ögat man kan komma

Glöm inte att dela hans tursamma undanmanöver till dina vänner!