Det finns en kamouflerad krypskytt här – nu är det upp till dig att hitta honom!

Dold någonstans på detta foto finns en kamouflerad krypskytt och det är upp till dig att försöka hitta honom.

Soldaten som ingår i elitförbandet ”Special Reconnaissance Regiment” har lyckats smälta in i omgivningen där han övervakar en potentiell fiendes rörelser.

Förbandet utgör en särskild spaningsenhet inom den brittiska armén. Det grundades den 6 april 2005 och ingår i landets specialstyrkor.

De bedriver ett brett utbud av klassificerade aktiviteter relaterade till hemlig övervakning och spaning. Trupperna är för närvarande utplacerade i Irak, Afghanistan och Syrien.

Kamouflerad krypskytt från SRR

kamouflerad krypskytt
Image credit: Special Reconnaissance Regiment

Han visar hur lätt man kan ”försvinna” när kamouflaget matchar den omgivande terrängen och det tog ett tag innan jag fick syn på soldaten, det var lite klurigt.

En militär källa sade: ”Våra operatörer inom SRR måste kunna utföra uppdrag i alla slags miljöer – öknar, landsbygd, berg, arktiska landskap och till och med i stadsmiljöer.

”Det betyder ofta att man måste kamouflera sig”.

Visst hade man missat honom om man rusat förbi

kamouflerad krypskytt
Image credit: Special Reconnaissance Regiment. Modifierad/Newzblab

Spana även in dessa

Grejar du detta – en lurig siffergåta av matematikgurun Adam Spencer

Nu till en lurig siffergåta som faktiskt kan gäcka även de skickligaste matematiker, det gäller att komma "rätt" i tänket så att säga. För...

10 tokroliga ”knock knock” skämt som ger en värsta skrattkramp ###

Nu till min andra post om "knock knock skämt", eller vem där, som vi säger på svenska. Då den förra blev extremt populär så...

Vilka svenska orter döljer sig bakom dessa fyndiga engelska formuleringar?

Dags för svenska orter på engelska, eller snarare lite spetsfundig engelska där de inte alltid är lätt att komma på svaret. Hittade detta i...

Senaste inläggen