Tillhör du dem som undantrycker eller avstår kärleken, så finns det säkerligen en uppsjö av förklaringar och förklaringsmodeller.

Nu är jag ganska skeptisk mot att Zodiaken skulle styra och påverka våra liv, men jag kanske har helt fel.

Fast det är en kittlande tanke, och om vi nu ska tro på Zodiaken, så följer här orsaker till att du undantrycker eller avstår kärleken….allt enligt thoughtcatalog

Stjärntecken avslöjar varför du undantrycker eller avstår kärleken

Undantrycker eller avstår du kärleken?

Väduren (21 mars till 19 april)

Du avvisar kärleken för att du är för otålig för att spela spelet

Du vill ha svar direkt Du hatar att sväva i limbo mellan ”pratet” och ”dejtingen”. Du kan inte se spänningen i ”tänk om vi blir ihop”.

Du finner det bara ångestframkallande. Det orsakar att du antingen stöter bort kärleken eller så skrämmer du bort personen genom att gå på för hårt.

Oxen (20 april till 20 maj)

Din ovilja att kompromissa driver bort kärleken

Som Oxe är du otroligt envis. Det är väldigt mycket på dina villkor. Du ser saker bara utifrån din synvinkel, vilket skadar relationer

Dina tidigare partners kan ha känt sig överkörda eller odugliga eftersom du aldrig riktigt försökt förstå dem, för du var så upptagen av dina egna tankar och åsikter.

Tvillingar (22 maj till 21 juni)

Du söker alltid efter det bästa

Det är dömt att misslyckas, så fort det börjar bli allvarligt ryggar du tillbaka, du är helt övertygad om att det finns någon annan där ute, någon bättre.

Du vacklar eftersom du är rädd för att binda dig. Lär dig att njuta av lyxen att binda sig,. Du kanske verkligen kommer att gilla det.

Kräftan (22 juni till 22 juli)

Du är för osäker för att släppa in någon

Du är så fokuserad på dina egna brister att du är övertygad om att ingen kan älska dig. För dig kommer du bara att vara värd att älska när du är perfekt.

Oavsett om du går ner i vikt, jobbar med dina drömmar, tjänar mer pengar, och har ett liv som ser perfekt ut på Instagram, så hjälper det inte.

Men för att tala klarspråk, om en person som du är intresserad av bara dejtar dig baserat på dessa saker, är det inte någon du vill leva med i alla fall.

Men sanningen är att du inte heller är perfekt, och kommer heller aldrig att bli. Ingen annan är heller perfekt. Vi gör alla vårt bästa, inklusive dig själv.

Det är allt du kan begära. Låt kärlek spira och du kommer att bli förvånad över att blir älskad för den du är

Zodiaken

Zodiaken

Lejonet (23 juli till 22 augusti)

Du är livrädd för att stadga dig med någon som inte är värdig dig

Som Lejon vet du din värdighet. Du vill inte leva med någon som inte förtjänar dig. Som sådan Lejon är du otroligt petig när det kommer till dejting.

Du är ofta alltför kräsen, du är ofta ensam på grund av dessa krav. Det är inget fel med krav, men kom ihåg att du aldrig kommer att hitta någon som är perfekt.

Försök och acceptera detta och uppskatta skavanker och saker som inte är perfekta.

Jungfru (23 augusti-22 september)

Du hittar alltid något fel ganska snabbt

Det gör det väldigt svårt för dig. Det är inte stora sakerna som moral eller värderingar som du retar dig på. Det är de där små sakerna som du retar dig på, och du går i taket.

Men det är poängen, alla är irriterande. Precis alla människor. Du måste bara lära dig att acceptera alla irritationsmoment, om du vill hitta kärleken.

De där små sakerna som du retar dig på

undantrycker eller avstår kärleken

Vågen (23 september till 22 oktober)

Du avvisar kärleken för att du är rädd att bli sårad

Du har sårats förut, du har sårats ordentligt. På grund av detta har du satt upp drastiska hinder för att slippa känna så igen.

Du tackar alltid nej till en dejt och avvisar alla som försöker komma närma. Och det är inte för att du inte är intresserad. Det beror bara på att du är rädd för att bli sårad på nytt.

Du måste stärka din motståndskraft. Det är det enda sättet för dig att hitta kärlek

Skorpionen (23 oktober till 22 november)

Du avvisar kärleken för att du har extrema tillitsproblem

Du släpper aldrig ner garden eller låter någon komma för nära. Du litar egentligen inte på någon, särskilt inte när det gäller kärlek.

Du analyserar alla frågor runt romantiken. Dina dejter hålls korta och romantiska. Men du är en nejsägare, inte för att du inte vill dejta personen.

Men du tror att de kommer att lämna dig och du vill straffa dem. Men du måste inse att kärleken inte kommer att skada dig.

Skytten (23 november till 21 december)

Du bygger upp för stora förväntningar

Du brukar ha en idealistisk syn. Du romantiserar någon till den punkt där du nästan tagit bort deras mänsklighet.

När du äntligen börjar träffa någon på allvar och inser att de bara är människor som består av krångel och misstag, förlorar du intresset ganska snabbt.

Du blir ständigt besviken eftersom människor aldrig lever upp till förväntningarna du skapat i din hjärna.

Du måste tillåta människor att vara själva, utan dina överdrivna idéer om dem.

Stenbocken (22 december till 20 januari)

Du avvisar kärleken för att du aldrig visar dig där ute

Du hittar alltid på ursäkter. Du är antingen för upptagen med arbete eller du vill fokusera på dig själv. Även om de är helt legitima skäl, kommer det till en punkt där det blir överdrivet.

Arbetet kommer alltid att göra dig upptagen; lär dig att skapa plats för kärlek i ditt schema. Du kan fortfarande vara oberoende när du dejtar någon.

Lär dig var mer flexibel. Kontoret kommer att stå kvar och du kommer inte att förlora dig själv eller dina mål. Du kanske till och med kommer att kunna se dem tydligare

Zodiaken

Vattumannen (21 januari till 18 februari)

Du avvisar kärleken för du aldrig låter någon veta hur du känner

Som Vattuman förnekar du alla slags känslomässiga uttryck. Du hatar det. Det är sårbart och läskigt och det gör att du känner att du simmar i ett hav där du inte kan se botten.

När du börjar falla för någon, flyr du direkt. Du avvisar dem och saboterar all chans till kärlek.

Saken är den att kärleken alltid kommer att kännas sårbar. Det kommer alltid att vara skrämmande och osäkert. Men det är värt att kasta sig ut i det okända.

Fiskarna (19 februari-20 mars)

Du har orealistiska förväntningar på kärleken

När det börjar storma så tenderar du att överge skeppet. ”Det var aldrig meningen”, säger du till dig själv för att motivera dina handlingar.

Ständiga strider och meningsskiljaktigheter då och då kan vara ett tecken på en dålig start, men inte nödvändigtvis ett trasigt förhållande.

Låt meningsskiljaktigheterna ha sin gång och lär dig handskas med dom. Hitta någon som är värd att kämpa för och slåss för att få personen. Du kommer inte att ångra dig!

Glöm inte att dela artikeln till dina kärlekstörstande vänner!