Publicerat i

Alla offentliga toaletter i Seoul kontrolleras dagligen så de inte har dolda kameror

Alla dessa dolda kameror Apropå den förra artikeln, så finns det idag så jäkla mycket mer att noja sig för, te.x alla dessa stollar som ska filma allt med sina mobiler, och som sedan bara MÅSTE publicera det på Facebook…

Än värre är de dolda kamerorna som nästa är omöjliga att upptäcka. Det har gått så långt att ALLA toaletter i Sydkoreas huvudstad kontrolleras dagligen för dolda kameror, som lämnats kvar av ”pervos”.

Letar efter dolda kameror

dolda kameror

De dolda kamerorna i offentliga toaletter och omklädningsrum har blivit ett gigantiskt problem i Seoul, bara förra året rapporterades drygt 6000 fall av ”dolda porrkameror”. Sedan laddas filmerna upp på nätet, helt utan offrens vetande, skriver SUN

Men det är svårt att fånga förövarna, de installerar kamerorna och 15 minuter senare tar de ner dem igen.

Tidigare i år demonstrerade tiotusentals sydkoreanska kvinnor för att belysa problemet, de bar bland annat plakat som ”mitt liv är inte din porr”.

Toaletterna inspekteras dagligen

dolda kameror

De lever nu i konstant rädsla för att bli fotograferad eller filmade medans de utför sina behov. Rädslan har medfört att tusentals kvinnor nu maskerar sig när de använder offentliga toaletter.

Den perversa porrgenren som kallas för ”molka”, har blivit allt populärare i Sydkorea under de senaste åren.

Den nya trenden ”molka” skapar kaos

dolda kameror
AFP

Men det är inte det enda som oroar, kameror som placeras i skor för att kika under kjolar, även omklädningsrum och offentliga simbassänger är utsatta för nyfikna ögon.

Seouls toaletter inspekteras för närvarande bara ungefär en gång i månaden. MEN alla offentliga toaletter måste dagligen kollas, så det inte sitter någon liten spionkamera och filmar medans folk ”lägger en kabel”…… Vilken sjuk värld vi skapat…….