Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Mystisk drönare släppte ner hundratals påsar med cannabis och folk liksom ”WHAT”

drönare släppte cannabis
Pixabay

En drönare släppte ner hundratals påsar med cannabis till folks stora förvåning häromdagen i Tel Aviv.

Påsarna släpptes av gruppen ”green drone,” som förespråkar en legalisering av cannabis i Israel.

Drönaren som släppte påsarna med cannabis över Rabin-torget i Tel Aviv lockade dussintals förvånade människor som plockade på sig så många påsar de kunde.

Innan gruppen släppte påsarna över Tel Aviv, publicerade de ett meddelande på Telegram som hintade den planerade operationen, skriver JP.

Drönare släppte cannabis i ett ”cannabisregn”

Drönare släppte cannabis i ett "cannabisregn"
Image by Erin Stone from Pixabay

”Det är dags mina kära bröder. Är det en fågel? Är det ett plan? Nej, det är den gröna drönaren som delar ut gratis cannabis från himlen … Njut mina älskade bröder så vi får lite fri kärlek, ”stod det i meddelandet.

Meddelandet indikerade också att operationen var en del av gruppens lansering av ett nytt leveranssystem med titeln ”cannabisregn”.

”Projektet kommer att omfatta veckovisa leveranser till olika delar av landet, där vi delar ut 2 grams påsar”.

Det ”regnade cannabis” i Tel Aviv igår

Dönare släppte cannabis i Tel Aviv.
Image by Volker Glätsch from Pixabay

Personerna bakom aktionen tog också upp det överhängande hotet om en ny lockdown och förklarade att situationen ”kräver att man tänker i nya banor och hittar nya sätt att distribuera cannabis till konsumenterna”.

Polisen meddelade strax efter händelsen att de arresterat två misstänkta i 30-årsåldern, som påstås ha flugit drönaren, och de riskerar nu åtal.

Introbild – Image by StockSnap from Pixabay

Spana även in dessa

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Livet

En fabrik i Vietnam ertappades med att tvätta och ”återvinna” tusentals begagnade kondomer som sedan såldes till allmänheten. Polisen som gjorde en razzia mot...

Blandat

Bonden var far till smått otroliga 87 barn, och man undrar ju lite om han verkligen hann ägna någon tid åt jordbruket, eller ”plöjde”...

Livet

Snubben älskade Budweiser så mycket att han valde att dekorera hela huset med de tomma burkarna, det enda stället som inte fick en ”Budweiser-styling”...