Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

De mest sanslösa dryckeshistorier om ”Andre The Giant” – man liksom WHAT ###

dryckeshistorier om Andre The Giant
Youtube

Nu till dryckeshistorier om ”Andre The Giant”, det är inte första gången jag skriver den gigantiska bjässen, som tog den amerikanska proffsbrottningen med storm.

Att han kunde svepa bira visste vi redan, men han var en hejare på att dricka det mesta.

5 sanslösa dryckeshistorier om ”Andre The Giant”

Det verkar som att alla som tillbringade tid med Andre The Giant har en galen dryckeshistoria att berätta, skriver foxsports.

1 – Andre tömde ett helt flygplans lager av vodka under en flygning till Japan

”Jag hängde med honom en natt i Charlotte 1975 och han drack 106 öl. Frank Valois, hans manager på den tiden drack 56 stycken..

dryckeshistorier om Andre The Giant
Image by Hans Braxmeier from Pixabay

Jag var på ett plan som flög till Tokyo från Chicago. Vi drack upp all vodka på planet. ” – Ric Flair.

2 – Andre drack sex flaskor vin innan en match

”Det finns många galna historier om Andre som låter falska, men de flesta är sanna, särskilt hans drickande.

Andre brukade be mig om att få sex flaskor vin. Han drack dem innan vi gick till ringen och ingen kunde se att han druckit” – Gerald Brisco via Tampa Bay Times.

3 – Andre drack 12 flaskor vin på en bussresa i Japan

”Jag gick ner till den lilla karaokebaren precis vid hotellet och köpte 12 flaskor vin.

Vin
Photo by Pixabay from Pexels

Vi lämnade hotellet på morgonen för en åtta timmars bussresa. Cirka tre timmar senare skakar han på sätet. Han säger: ’Boss. Bossss. Jag behöver gå på toa. ”På tre timmar drack han 12 flaskor vin.” – Hulk Hogan.

4 – Andre drack 102 öl på 45 minuter innan en flygning

”Jag får ett samtal. ”Hej, jag är på Tampas flygplats och har en timme över säger han. ”Jag var i närheten, det var femton minuter från min mammas hus.

Så jag kör till flygplatsen och träffade honom i loungen. När vi satte oss hade vi cirka 45 minuter innan han skulle gå till gaten. Han drack 108 öl under tiden” – Hulk Hogan.

5 – Andre drack kannor av ”olika spritsorter” och notan landade på 40.000 $

”Andre föredrog “The American”, en sammanslagning som bestod av olika spritsorter som hälldes i en kanna.

Elwes sa att Andre drack flera av kannor under en enda kväll. ”Jag har aldrig smakat flygbränsle,” sade Elwes, ”Men jag föreställer mig att det påminner väldigt mycket om “The American”.

Det är verkligen mycket kraftigt och jag minns att jag hostade rejält. Men för honom var det som att dricka vatten.” – Princess Bride co-star Cary Elwes via Vanity Fair.

6 – Andres inofficiella rekord är 156 öl vid ett tillfälle

dryckeshistorier om Andre The Giant
Photo by Pixabay from Pexels

Det berättades av Mike Graham och bekräftades sedan av Dusty Rhodes. Det motsvarar 14,6 liter öl. En genomsnittlig mage kan i regel rymma en liter.

7 – Vid en ”sista beställning” – då beställde Andre 40 drinkar

Denna story än den mest episka, men den påstås ha ägt rum nära Kansas City. ”Bartendern sa till Andre att han bara fick stanna så länge han drack, och tänkte att han snart skulle bli av med den stora snubben.

Andre tackade bartendern och beställde 40 vodka tonic. Han satt där och drack dem, en efter en och svepte den sista strax efter fem på morgonen.”

Spana även in dessa

Blandat

Bristen på lök i Bangladesh har lett till att lökpriserna ökat rejält. Men vems är felet, ska vi klandra den indiska regeringen som förbjudit...

Blandat

Nu till företaget Subway och de konstigaste beställningar som kunder kommit med, och vissa önskemål är faktiskt hårresande. I Sverige finns det 174 restauranger,...

Livet

Papegojorna började svära som en borstbindare. Djurparken, som haft papegojorna i karantän under pandemin, tvingades sätta dom i karantän igen, fast nu p.g.a ovårdat...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...