Connect with us

Sök bland alla artiklar

Upplyftande

Fick tillbaka sin plånbok efter 26 år – jösses vilken överraskning han fick ###

Fick tillbaka sin plånbok
Pixabay

Paul Davis fick tillbaka sin plånbok som han tappade för 26 år sedan, och bäst av allt, både kreditkort och pengarna fanns kvar.

Den lyckliga mannen i Australien hade verkligen turen på sin sida när hans plånbok plötsligt sköljde upp på stranden drygt två decennier senare.

Fick tillbaka sin plånbok 26 år senare

Fick tillbaka sin plånbok
Till och med sedeln var relativt intakt. Facebook

Det var 1994 då han firade nyårsafton på en strand i kuststaden ”Lennox Head” när plånboken hamnade i plurret, och han tänkte att den nog var försvunnen för evigt.

Men 26 år senare – efter att han helt glömt bort den – hittades plånboken på ett mirakulöst sätt på sandstranden av en lokalbo i veckan, skriver SUN.

Rejält väderbiten efter alla år till havs

Fick tillbaka sin plånbok
Paul hade svårt att fatta vilken tur han hade. Facebook

Fast besluten att hitta dess rättmätiga ägare så publicerade lokalbon en bild på plånboken och dess innehåll i en lokal Facebook-grupp.

En släkting till Paul fick syn på efterlysningen och kontaktade honom direkt, och trots drygt två decennier till sjöss och rejält väderbiten, så var det en lycklig Paul som åter kunde hålla sin gamla plånbok i handen.

Nu ska den pryda hans pub, som en påminnelse om hur lyckan kan stå en bi.

Introbild – Image by Andrew Khoroshavin from Pixabay

Spana även in dessa

Livet

En irriterad flygpassagerare fäster tuggummi i kvinnans hår då håret skymde monitorn. Klippet som delats flitigt på TikTok har delat folk i två läger....

Upplyftande

Barns brev till jultomten har i år delvis ändrat karaktär, det är tydligt hur barnen påverkats av den rådande pandemin. En titt på de...

Upplyftande

En utmärglad säl som utnyttjades av tonåringar för att ta selfies räddades av djurvårdare och igår kunde den släppas tillbaka i havet, sedan den...

Livet

Polsk riksdag brukar betecknas som ett stormigt möte utan resultat, som i överförd bemärkelse kan avse oreda eller kaos i allmänhet. Uttrycket härstammar från...