Filmen där fotbollshuliganer gör upp i en planerad fight blev tokviral

Fotbollshuliganer påminner faktiskt lite om stridslystna tuppar, om man studerar kroppsspråket så är det ett påfallande lika kroppsspråk som när tuppar ska fightas….

Det är tragiskt att dessa huliganer så ofta kan förstöra ett fantastiskt evenemang, för att inte tala om de extrema kostnaderna för alla extra polisresurser.

Men faktum är att en video där huliganerna bråkar på en ödetomt har blivit extremt viral. Filmen laddades upp på Twitter med beskrivningen ”Millwall v Brentford apparently.”.

Vet inte om det ska föreställa en satir riktad mot något av lagen, eller om det var uppvärmning inför den kommande säsongen. Men jag vet att Millwall är ökända för sina huliganer, och att de ser sig själva som missförstådda och stämplade supportrar.

Filmen där huliganer gör upp i en förutbestämd fight

Fotbollshuliganer
Youtube: montage/Newzblab

Det fanns till och med en domare som kunde gå in och avstyra om någon huligan gick för långt, vilket ändå känns ganska tröstande. Bråket pågick i ca tre minuter.

Att det fanns en domare, i detta fall en äldre man i röd jacka, är ett nytt inslag inom huliganismens värld.

När en av kombattanterna sparkats ner på marken bryter han snabbt in och säger: ”sluta, han har fått nog”.

Kanske det hela bara var iscensatt för att få uppmärksamhet, vem vet? Tweeten är borttagen, men jag hittade filmen på Youtube

Ett gäng fotbollshuliganer ”roar” sig på en ödetomt

Men jag gillar idén med en domare, då blir det mera sportsligt på något absurt sätt, och ingen riskerar att halvt eller helt sparkas ihjäl…..

Introbild – Photo by Tembela Bohle from Pexels

Spana även in dessa

Filmen med en fruktskakande traktor sprider sig som en löpeld

Vad sägs om en fruktskakande traktor, kanske är det lite fusk, man tänker sig gärna att apelsinerna är handplockade, men det får väl snarare...

Patient på sjukhus blir uppäten – men det är faktiskt INTE som du tror ###

Låter som en hårresande story - en patient på sjukhus som blir uppäten av personalen, men det är faktiskt precis vad han blev, men...

Galen optisk illusion av fyra personer får nätet att explodera av gissningar

Nätet älskar en bra optisk illusion, och denna optiska illusion av fyra personer var riktigt klurig, jag stirrade länge på bilden utan att få...

Senaste inläggen