Edi friar i hemlighet till sin flickvän under en månads tid och hon anar ingenting

Mannen friar i hemlighet till sin flickvän under en hel månad, och kvinnan anar ingenting.

Genom åren har vi sett ett antal frierier som blivit virala, så det är svårt att toppa med något nytt och överraskande.


Edi Okoro i väntans tider

friar i hemlighet

Men den 30-årige Edi Okoro från Herefordshire i Storbritannien lyckades ro iland detta. Han hade redan köpt en diamantring till sin flickvän Cally Read, men ville gå varsamt fram.

Han beslöt sig för att ödet skulle avgöra när det rätta ögonblicket var inne, så han beslöt sig för att ta med sig ringen varhelst paret åkte.

Edi ville fria – men väntade på rätt ögonblick

friar i hemlighet
Edi Okoro

”Jag tog med mig ringen överallt och hoppades att det rätta ”ögonblicket” skulle dyka upp i linje med min spontana stil,” skrev han på Facebook, ett inlägg som delats 69 000 gånger hittills.


”Efter en månads väntan på rätt ögonblick så satt jag i soffan och då slog det mig! … Jag borde bara börja dokumentera dessa ögonblick!”

Det var då som han började knäppa lekfulla bilder av ringen medan Read tittar bort eller hade ryggen mot.

Började dokumentera sin ”resa”

friar i hemlighet
Edi Okoro

Han visste att hon när som helst kunde avslöja honom, men han var säker på att hon skulle svara ja när hon fick se ringen.

”Tanken var att ta så många foton jag kunde och göra det allt djärvare, tills jag skulle hitta det perfekta ögonblicket att fria på, eller tills jag blev ertappad, skriver fox.

Blev allt djärvare

Sover med ringen i handen
Edi Okoro

Bildserien inkluderar bland annat en bild där den ligger helt synlig i hennes smyckesförvaring, bland de andra smyckena.

Låg bland hennes övriga smycken

friar i hemlighet
Edi Okoro

Han förklarade sitt beteende på Facebook

”De som gått igenom detta (och de som kommer att göra det), vill fria på ett sätt som är personligt, som beskriver dig som person” skrev han. ”Vissa planerar en fin måltid eller ordnar en romantisk ”vill du gifta dig med mig”-skylt.

”Jag kunde inte göra detta för jag planerar inte.”Jag är en spontan improvisatör.”

Den 31 augusti bekräftade Edi med ett foto att han och Read nu officiellt var förlovade. Han vägrade dock att avslöja när och hur hon fick ringen, det är ”en historia för en annan tid”, skrattar han.

Edi friar i hemlighet till sin flickvän

Glöm inte att dela hans sköna frieri till dina romantiska vänner!