Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Galen fyrverkeriattack mot polisstation och är det inte läge att helt förbjuda dom?

fyrverkeriattack mot polisstation
Youtube

En fyrverkeriattack mot en polisstation i Paris för några dagar sedan aktualiserar frågan om det inte är läge att helt förbjuda dom?

Förr sköts de upp i luften, men alltmer skjuts de mot byggnader, människor och djur. Det är liksom inte roligt längre, det hela har urartat så till den milda grad att de borde tas bort från marknaden helt.

Man har förvisso infört vissa nya regler för att stävja vansinnet, men som med alla regler så kommer det alltid att finnas en klick som INTE följer reglerna, har sett åtskilliga filmer senaste tiden där pyrotekniken riktas mot civila, byggnader, bilar samt blåljuspersonal.

Det räcker det inte längre att de lyser upp himlen, nu är det ”bara roligt” om de används mot människor, fordon och byggnader…..

I Paris samlades cirka 40 personer för att under en timme bombardera en polisstation tidigt på söndagen, sade myndigheterna, det senaste i en rad incidenter riktade mot blåljuspersonal under de senaste månaderna.

Stationens entré och flera polisfordon skadades, men inga människor kom till skada under raiden som ägde rum strax före midnatt i Champigny-sur-Marne, cirka 12 kilometer öster om huvudstaden, skriver Telegraph.

Stadens borgmästare, Laurent Jeanne, berättade för BFM-TV att polisen troligen blev utsatta för en vedergällning efter en ”incident” med en skoterförare som stoppades av polisen för några dagar sedan.

Fyrverkeriattack mot polisstation

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...