Kusliga scener när fyrverkerier kastas in i bilen och exploderar i förarens ansikte

Att se hur fyrverkerier kastas in i bilen aktualiserar frågan om vi inte helt borde förbjuda dom, det tar sig än grövre uttryck för varje år.

Det verkar som att vissa helt tappat vettet, detta är ju nästan i klass med ett mordförsök, vad annat kan man kalla det för?

En bilist i Nashville berättar för WKRN News 2 om sin skrämmande upplevelse efter att någon kastat in en tänd fyrverkeripjäs i hans bil.

Den 20-årige Colin Kirby satt i sin BMW cabriolet och vid trafikljuset dök en annan bil upp bredvid och föraren släppte plötsligt en tänd fyrverkeripjäs i Kirbys bil.

Kirbys mamma, Kathy Kirby, sa: ”Han reagerade snabbt och tog upp den för att kasta bort den, men brände sig och tappade den.”

Ett livsfarligt ”nöje” utfört av något pucko

fyrverkerier kastas in i bilen
Youtube

Fyrverkeripjäsen detonerade i hans ansikte – i ”först en liten explosion och sedan en stor.”

Lyckligtvis klarade sig Kirby undan med lätta brännskador på armarna och lite hörselbesvär, men inga allvarligare skador.

En vän som körde bakom Kirby fångade filmen den 4 juli med sin dashcam kamera och Kirby har ingen aning om vem förövaren var.

Förövarens fordon hade tonade rutor och Kirby såg bara en arm innan händelsen inträffade.

”Jag vill se polisen fånga dem, jag vill se dem inför rätta och jag vill att de ska betala för skadorna på min bil.”

Han tillade: ”Jag skulle verkligen vilja att polisen statuerar ett exempel så människor inte gör om det här.

Det är egentligen ett mirakel att föraren klarade sig, även om incidenten satt sina spår, och risken finns att andra ”inspireras” av detta vansinne.

Fyrverkerier som kastas in i bilen