Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Övriga

De räddade en getunge i nöd och när han återser mamman – ja då får han glädjefnatt

getunge i nöd
Youtube/Montage/Newzblab

Shawarma var en getunge i nöd som ramlat ner i en djup grop och fastnat. Som tur var passerade en familj platsen och kunde rädda den lilla krabaten.

De tog med sig geten hem och försökte mata och vårda ungen, men allt den bara ville var att återförenas med sin mor. De planerade att söka efter hans flock, men dåligt väder satte stopp för planerna.

Efter att ha tillbringat natten i huset så började de sökandet efter flocken, och till slut får de syn på en flock som verkade vara hans ”familj”.

De puffar ungen not flocken och som till slut får syn på mamman och springer mot henne, som genast känner igen sitt barn och ett stort lyckligt ”familje-bäää” utbryter.

Man kan riktigt ta på glädjen de känner och man blir alldeles varm inombords av deras härliga återförening.

Filmen laddades ursprungligen upp på Reddit där den snabbt blev viral, men togs bort då den bröt mot regelverket.

Uppladdaren förklarar på YouTube att videon först delades på / r / aww där den första regeln / community-riktlinjen är att: inget ”sorgligt” innehåll (till exempel att hitta ett förlorat / övergett djur) är tillåtet.

Uppladdaren bekräftade också att flocken välkomnade tillbaka ”den förlorade sonen” till gruppen. En rejält värmande story som verkligen visar hur starka band de har.

De räddade en getunge i nöd och återföreningen ger en gåshud

Spana även in dessa

Blandat

Gatumusikanterna kickar igång låten ”Creep” av Radiohead och snabbt fylls trottoaren med diggande och hänförda åskådare. Gänget som kallar sig för ”Allie Sherlock &...

Blandat

Rymdstationen ISS läcka har gäckat astronauter under en längre tid, och trots ett idogt letande så har man inte hittat den. Astronauterna på den...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...

Övriga

Staden Chicago rankas som den ”mest råttiga stad” i USA, en bedrift som ingen direkt skulle vara stolt över, och än värre, detta för...