Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Livet

Snubben grävde ner sin Big Mac och käkar upp den 14 månader senare ***

grävde ner sin Big Mac
Bild: via Business insider

Mannen grävde ner sin Big Mac i sin väns trädgård och krubbade den drygt ett år senare, snacka om att hålla länge.

Det får ju en att börja undra vad de innehåller, det är ju inte direkt första gången som de verkar hålla i evigheters evigheter.

Den 40-åriga Matt Nadin från Barnsley har alltid varit stolt över sin förmåga att äta gammal mat utan att kräkas, men nu ville han pusha sin förmåga lite längre, genom att göra den så kallade ”McDonald’s 365-utmaningen”, för att fira sin 40-årsdag.

”Konserverad” chokladmilkshake – urkas

grävde ner sin Big Mac
Inte det aptitligaste direkt. Bild: Caters News Agency/Finders Beepers History Seekers

Matt köpte rätten, bestående av en Big Mac, pommes frites och en chokladmilkshake strax innan han fyllde 39 i november 2018. Han grävde sedan ner måltiden i sin vän Andy Thompsons trädgård, omsluten i en Tupperware box.

Hans plan var att gräva upp den i tid till sin 40-årsdag i november 2019, men tidsbrist gjorde att hämtade den nyligen, vilket betyder att den var 14 månader gammal.

Grävde ner burgaren

En 14 månader gammal burgare….Caters News Agency/Finders Beepers History Seekers

Han och Andy tog det sedan tillbaka till McDonald’s-restaurangen där de ursprungligen köpt den, innan Matt tog sig an den motbjudande festen.

Matt och Andy publicerade sedan de motbjudande bilderna på Youtube-kanalen Beeper Beef som visar hur han med stor möda lyckas svälja måltiden.

Det tog 20 minuter för honom att äta upp rubbet, köttet från hamburgaren var ”som en skosula” och chokladmjölkshaken liknade lervälling.

Donkens klassiker

grävde ner sin Big Mac
Wolt/McDonald’s Solna

Matt menade ändå på att maten inte var så hemsk som han förväntat sig, skriver metro.

Han sade: ”Stripsen var fruktansvärda, de var snustorra. ’Hamburgaren var faktiskt inte så illa. Det var fuktigt under och den och salladen smakade inget, men köttet var bara hårt. ‘Milkshaken smakade konstigt, som en fruktsmoothie.

Jag har ätit många konstiga saker i mitt liv och jag minns att jag såg att någon hade bevarat en McDonalds måltid i flera år, så jag bestämde mig för att ta det ett steg längre och äta upp den.

Grävde ner sin Big Mac i polarens trädgård

’Jag har dock aldrig blivit sjuk. Av någon anledning verkar min mage klara det mesta. Han erbjöd personalen att smaka några av de gamla stripsen, men de ville inte veta av dem.

Han sa: ”Jag har alltid varit en skämtare och jag såg hur några i personalen stirrade på mig när jag åt stripsen, så jag tänkte att jag skulle erbjuda dem ett smakprov för att se hur de reagerade.

‘Han gjorde dock ingenting, bara stirrade på dem. Jag tror att han blev chockad,” skrattar Matt.

Jag fattar inte att han utsätter sig för dessa risker, minns vagt hur en tonåring dog för några månader sedan efter att ha ätit en gammal pasta som stått i kylen, och den var bara några dagar gammal……

Rekommenderade till dig

Blandat

Snack om ett ”helvetespussel”! En av sakerna man gör när man lägger pussel är ju att sortera färger och bygga delmoment, t.ex ett hus,...

Upplyftande

Mannen gav henne en lapp som gjorde henne tårögd, och jag fattar precis hur hon kände, blev själv tagen av storyn, dess enkla men...

Livet

Nu till den bisarra storyn om Adam Rainer. Vad gäller medicinska avvikelser har den moderna vetenskapen haft gott om mystiska fall att grotta ner...

Livet

Haha, kanske är det århundradets prank! Normalt har jag en policy att bara lägga ut filmer som är relativt nya, men såklart förekommer undantag...