Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Hundar

Det är inte bara katter som är ”Grumpy” – nu kommer den bästa ”Grumpy dog”

Grumpy dog
Montage/Daily Mail

Grumpy dog har också blivit ett inslag på nätet. Sedan den ursprungliga ”Grumpy cat” avled och en ny ”Grumpy cat” korats, så kommer nu den bästa hundversionen.

Den surmulna Siberian huskyn har dessutom penisformade markeringar på huvudet som kronan på verket, och har blivit megakändis på nätet.

Ägaren Meredith White sa att hon inte tidigare reflekterat över de ”tokiga” markeringarna tills en främling kommenterade det på ett foto av honom som hon laddat upp online, skriver Daily Mail.

Möt Grumpy dog

Grumpy dog

37-åringa Meredith från Dallas sa att hon brast ut i asgarv när hon såg liknelsen, och att hon inte kunnat ”avlägsna” den fallosliknande pälsformen som etsat sig fast i Nitros päls sedan dess.

Meredith och hennes man Brandon samt deras tre barn har tagit hans unika pälsdrag till sina hjärtan, men hon säger att de också dragit några skämt på hans bekostnad.

Meredith sa: ’Vi har varit så glada sedan Nitro gick kom till vår familj.

Grumpy dog

”Jag har alltid drömt om att ha en Siberian husky, och efter att vår 16-åriga hund dött, var det den perfekta tiden att skaffa en ny.

De har även en annan hund samt tre katter plus en papegoja som heter Charlie.

”Nitro och vår papegoja Charlie är bästa vänner. Vi fick Charlie samma dag som vi fick Nitro, så de har blivit bästisar.

Grumpy dog

Människor älskar Nitro när de ser honom och börjar alltid skratta om hans fallosliknande markeringar.

”Han får oss att le varje dag och vi är så lyckliga att ha honom i våra liv.”

Kolla även in dessa

Upplyftande

Bosse från Holmsund älskar sin annorlunda trädgård med modelltåg. När garaget inte räckte till, ja då byggde han en ny större bana ute i...

Övriga

Nu till hinderbana för ekorrar. Mark Rober satt i lockdown och var extremt uttråkad. Han beslöt sig då för att bygga en fågelmatare och...

Upplyftande

Caféet i Japan använder vattensvin som ett sätt att se till att reglerna om social distansering efterlevs. Men naturligtvis är det inga äkta vattensvin,...

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...