Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Upplyftande

Hela gatan applåderar sjukvårdaren i en värmande gest – då brast hon ut i tårar

Hela gatan applåderar sjukvårdaren
Bild: Youtube - modifierad/Newzblab

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just nu.

Den överraskande och värmande gesten mötte henne när hon skulle iväg till sitt arbete för ytterligare en dag i kampen mot coronaviruset.

Tayla Porter fick kämpa för att hålla tillbaka sina tårar när boende i Basingstoke gick samman och visade sitt stöd för sjukvårdsarbetaren.

22-åringen möttes också av lite godis samt en hemlagad tårta som låg ovanpå hennes bil när hon skulle åka till ”Basingstoke and North Hampshire hospital” i torsdags, skriver sun.

”Tayla kunde bara inte tro det var sant. Hon tänkte att folk ens skulle märka vad hon jobbar med. Hon älskar verkligen sitt jobb.

”Jag hade ingen aning om att hela gatan skulle komma ut. Jag tänkte liksom först att det bara var våra närmaste grannar och de i huset mittemot som applåderade.

”Det jag inte insåg var att vid varje hus var det minst en person som kom ut för att klappa händerna. ”Jag kunde t.o.m höra dem klappa på nästa gata också.”

Det var så känslomässigt, jag kunde knappt tala. Det var bara så överväldigande.”

Hela gatan applåderar sjukvårdaren i en extremt värmande gest

Kolla även in dessa

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...

Upplyftande

Muslimer ber i Berlins kyrka med budskapet att tillsammans står vi enade. Vet att dessa bilder kommer reta gallfeber på extremhögern, men det skiter...

Upplyftande

En anonym miljonär har tagit till ett djärvt initiativ för att förbättra folkhälsan i den lilla byn Denchworth i Oxfordshire, England. När lockdown blev...