Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Blandat

Vad sägs om ett ”helvetespussel” på 2 000 bitar som dessutom är helt blankt

helvetespussel
Bild: via Interstellar Superunknown

Snack om ett ”helvetespussel”! En av sakerna man gör när man lägger pussel är ju att sortera färger och bygga delmoment, t.ex ett hus, man prövar sig fram med alla bitar som har ett hus på sig.

När man vill svära som bara F*N

Ett helvetespussel utan dess like
Bild: ebay.co.uk

Men ett helt blankt pussel, hur gör man då? Var börjar man, vad ska man ha för strategi, svaret får nog att bli – det går inte att ha någon strategi.

Detta ”helvetespussel” är skapat av det japanska företaget Beverly och folk har beskrivit det som ett ”rent helvete” att få alla 2 000 bitar på plats.

Var börjar man?

helvetespussel
Bild: ebay.co.uk

Man kan lätt föreställ sig den frustration som uppstår när man ska pussla ihop ett pussel utan något uppenbart mönster, inga detaljer om detaljerna och ingen bild att arbeta mot. Det finns bara ett sätt att beskriva det, som ett ”rent vitt helvete”.

Ett helvetespussel utan dess like

helvetespussel
Bild: ebay.co.uk

Skaparna är uppenbarligen helt införstådda med att pusslet inte är lätt, på boxen har de varningar som lyder ”det stora helvetet har kommit” och ” köp inte detta om du är nybörjare.

Det finns även ”lättare” versioner på bara 1 000 bitar och jag hittade även ett på 300 bitar, men redan det känns som ett oöverstiglig hinder.

Tydligen har pusslet fått många att ge upp, i brist på ledtrådar, medans andra rekommenderar detta för att ”tortera den som älskar pussel”.

Kolla även in dessa

Blandat

Virologen Shi Zhengli alias ”Bat Woman”, känd för sitt arbete med coronavirus hos fladdermöss, sade i en intervju på kinesisk statlig tv att virus...

Blandat

I det hårt drabbade Rio de Janeiro ligger döda kroppar kvar på gatorna uppemot 30 timmar innan de förs bort. Valnir da Silva dog...

Blandat

Vet inte direkt om voodoo-präster är mitt primära val om jag en dag skulle insjukna i corona, det känns helt enkelt lite för mycket...

Blandat

En framstående vaccinforskare kräver att man utreder covid-19´s ursprung sedan forskare fann att coronaviruset verkade – ”unikt anpassat för att smitta människor”. Professor Nikolai...