i kategorin

Google Earth utforskare hittade en ”hemlig” stad på Antarktis – kusligt värre

Finns det en ”hemlig” stad på Antarktis? Den okända ”staden” har blivit synlig allteftersom isen smälter på Antarktis, den kan ha funnits där i åratal.

Upptäckten består av en radda med ”olikartade” strukturer, vilket gett upphov till spekulationer och konspirationsteorier.

Advertisement

Vad är det för någonting?

hittade en "hemlig" stad på Antarktis
Ett mysterium på Antarktis

”Staden” som sträcker sig mer än två kilometer, upptäcktes på Google Earth av en paranormal utforskare, som går under namnet ”Conspiracy Depot”.

Han sa: ”Jag antog att det var relaterat till vissa forskningsändamål, men jag har tittat på koordinaterna och jag har tittat på ett antal webbplatser för alla kända forskningsstationer i Antarktis, och närmast är den Norska stationen Troll, drygt 32 mil bort.”

Den norska stationen Troll

Norska stationen Troll

Den paranormala undersökaren som går under namnet ”Florida Maquis” – som påstår sig vara en före detta agent i ”US Military Intelligence Corps” – upptäckte något ännu mer bisarrt genom att titta på samma område år efter år och gå bakåt i tiden.

Det vackra Antarktis utan konspirationsteorier 🙂

"hemlig" stad i Antarktis

Installationen, vad det nu kan vara, är helt osynlig fram till 2001, då isen började smälta. Då kom de första indikationerna på att något låg begravt där, skriver express.

Han fortsätter: ”Det här är den obehagligaste plats jag sett i hela mitt liv.

hittade en "hemlig" stad i Antarktis på Google Earth

”År 2001 börjar det sticka ut, 2009 börjar det bli mer framträdande och 2013 kommer det fram. ”Det vi har är en landningsbanan och ett operationscenter av något slag.

Är det ett skyddsrum för 3:e världskriget, eller ett skyddat samhälle för den globala eliten, eller en landningsbana för utomjordingar, spekulationerna är många, men svaren få.

Hittade en ”hemlig” stad på Antarktis på Google Earth

Vad tror du, är det bara ren och skär nonsens? Glöm inte att dela mysteriet till dina vänner, så få de avgöra!