Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Upplyftande

De köpte ett gammalt hus och bakom en vägg hittade de ett ”fantastiskt hemligt rum”

hemligt rum
Youtube

De köpte ett gammalt hus och hittade ett hemligt rum som stått helt orört i 102 år, det är sådant man egentligen bara läser om i böcker eller ser på film.

Men det var precis det som hände dessa husköpare, de märkte att vissa fönster var synliga från utsidan, men hittade inget korrelerande rum på insidan. Det gjorde att de förstod att det fanns ett hemligt utrymme.

Efter lite letande så fann de en gammal tegelvägg som murats för ca 100 år sedan. De beslöt sig då såklart för att riva väggen för att ta reda på vad som gömde sig där bakom, det var då de upptäckte det dolda rummet.

Det visade sig att det tillhört en 22 löjtnant i franska armén, och nu blev de riktigt nyfikna. Det visade sig att löjtnanten som ingick i kavalleriet dog i Belgien den 26 april 1918 under första världskriget.

Föräldrarna blev förkrossade och svor att aldrig röra något i hans sovrum, de ville bevara allt som det var när han lämnade det för sista gången.

De beslöt sig för att ”mura igen” rummet. Spana in den gripande filmen för att ta del av hela historien.

Huset som kom med ett hemligt rum

Spana även in dessa

Upplyftande

Drygt 50 000 spanska flaggor ”planterades” under natten i en park i Madrid för att hedra de som fallit offer för COVID-19. Den gräsbevuxna...

Upplyftande

Den 57-årige Chen Qingqi gillar att vissla, men inte som oss andra bara då och då, nä, han visslar nästan hela tiden. Oavsett om...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Retro

Kickar igång kvällen med bilder från svunna tider, en tidsresa som tar oss till en tid där byggnaderna nu förfallit och bär på en...