Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Hundar

Möt Hipsterhunden Nuts med ett riktigt praktskägg à la Gustav Vasa ***

Hipsterhunden
My Modern Met

Hipsterhunden Nuts har ett praktskägg som är i paritet med Gustav Vasa´s. Det är stort och buskigt, och naturligtvis har han ett eget konto på Instagram. Föga förvånande har han fått smeknamnet Chewbacca av sina fans online.

Hipsterhunden Nuts tar nätet med storm

View this post on Instagram

GM!..)

A post shared by Nuts (@petite.griffon.nuts) on

Hans yviga skägg till trots, sade ägarinnan Tatiana Kovalenok, från Moskva, att det inte kräver någon ”specialbehandling”.

”Hans fullvuxna skägg uppenbarade sig först efter åtta månader”, säger Tatiana

Nu är Nuts är tre år gammal, men Tatiana sa att hon ”faktiskt inte tänkte på det förrän kommentarer om skägget började ramla in på Instagram”, skriver unilad.

Hipsterhunden Nuts
My Modern Met

Tatiana sade till The Dodo:

”Nästan varje dag när vi är ute får vi reaktioner från olika människor angående hans utseende och hans skägg”.

”Barn brukar säga att han är en ”rolig hund” eller ”ser ut som en morfar”. Äldre människor tycker det är en vacker hund och säger något i stil med: ”Titta på hans skägg.” Vissa kallar honom för en hipster, eller till och med Chewbacca.”

Chewbacca

Chewbacca

Hundrasen är en ”griffon bruxelloisen”, en hundras från Belgien. Namnet kan även syfta på ”griffon belge” och ”petit brabançon”, som i princip är varianter av samma ras, det enda som skiljer dem åt är hårlag och pälsfärg.

En griffon bruxellois väger omkring 3,5–6 kg och räknas som dvärghund, men för att vara lite vitsig så väger nog Nuts lite mer, med tanke på hans yviga skägg….

Spana in videon av hipsterhunden Nuts här nedan:

Rekommenderade till dig

Upplyftande

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just...

Retro

Det är inte alla som äger en 70 år gammal tvättmaskin, än mindre tvättar sina kläder i den. Men det var precis vad den...

Upplyftande

I tuffa tider kommer folk nära varandra. Bilden av en muslimsk och judisk sjukvårdare som ber tillsammans har spridit sig som en löpeld på...

Upplyftande

Haha, snubben skickade sin hund till butiken då hans sug efter Cheetos blev outhärdligt medans han befinner sig i lockdown. Med hundratals miljoner människor...