Dessa snubbar gjorde det omvända – de hoppar fallskärm IN I flygplanet

OMG, man är ju van vid att de hoppar UT från flygplanet, inte hoppar fallskärm IN I flygplanet. Men det är precis vad snubbarna från Soul Flyers gjorde, eller snarare gled in i planet.

Det krävdes åtskilliga testflygningar och ett avbrutet försök innan de äntligen lyckades genomföra sitt ”Mission: Impossible”.

Hoppar fallskärm IN I flygplanet
Fred Fugen och Vince Reffet genomför det omöjliga – Hoppar fallskärm IN I flygplanet

Fred Fugen och Vince Reffet seglade in genom den öppna dörren på flygplanet, efter att de hoppat från bergstoppen Jungfrau i de schweiziska Alperna.

De spenderade flera månader av förberedelser och genomförde drygt 100 testflygningar i Spanien innan de begav sig till de Schweiziska Alperna, för att genomföra det ikoniska hoppet.

Hoppar fallskärm IN I flygplanet

2 wingsuit flyers BASE jump into a plane in mid-air. | A Door In The Sky

French wingsuit flyers recently completed an unbelievable stunt following a B.A.S.E. jump from the top of the Jungfrau mountain in Switzerland. Fred Fugen and Vince Reffet, known as the Soul Flyers, caught up with and flew into a plane in mid-air.

Källa: Youtube | Bild: Youtube

Skrivet av Jonny

Jonny

Vad kul att du hittat till Newzblab. Det är jag som driver och är skribent på sidan. Glöm inte att dela artiklarna via social media.