Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Upplyftande

Kvinnans genidrag – hundanpassade titthål i staketet och folk bara älskar det

Hundanpassade titthål i staketet
Pixabay

Ett par hundanpassade titthål i staketet har fått folk på TikTok att jubla, och det är faktiskt väldigt smart och man blir på sprudlande humör när man ser filmen.

Det finns vissa saker hundar älskar, det är långa promenader och äta mat, men det finns något annat också som de älska, det är att träffa nya vänner, speciellt om de blir bjudna på lite godis.

Ägaren till dessa hundar visste hur mycket de älskade att se nya människor, så hon bestämde sig för att hitta på ett sätt för dem att se genom staketet när de var hemma, i trädgården.

Erin Joyce gjorde sex små hål i staketet för sina två hundar – fyra för ögonen och två för nosen. Videon av kvinnan som möts av sina hundar som kikar genom staketet när hon kommer hem har blivit viral.

Perfekta titthål – ”tittut”

Hundanpassade titthål i staketet
Vilken smart matte vi har. Bild: TikTok

När ägaren Erin kommer tillbaka till huset dyker först en hund upp vid staketet, och sekunden senare dyker den andra upp.

Undertexten lyder: ”Mina älsklingar välkomnar mig hem.” Hittills har videon setts över 630K gånger och fått tusentals gilla-markeringar och många kommentarer.

Många kommenterade och sa att det hade inspirerat dem att göra liknande kikhål för sina egna husdjur hemma.

Hundanpassade titthål i staketet

@e.clare93

Enjoy the surprise 🥰 ##dog ##dogs ##peekaboo

♬ original sound – Erin Joyce

En person skrev: ”OMG, det här är det bästa någonsin.” En annan tillade: ”Tänk dig att du har en dålig dag och sedan kommer hem till detta.”

Ytterligare en skrev: ”Jag har sett den här videon så många gånger och jag älskar den mer och mer varje gång jag ser den.”

Introbild – Image by Wolfgang Eckert from Pixabay

Spana även in dessa

Blandat

Gatumusikanterna kickar igång låten ”Creep” av Radiohead och snabbt fylls trottoaren med diggande och hänförda åskådare. Gänget som kallar sig för ”Allie Sherlock &...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Blandat

Rymdstationen ISS läcka har gäckat astronauter under en längre tid, och trots ett idogt letande så har man inte hittat den. Astronauterna på den...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...