Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hundar

Den bedårande videon av två hundar som åker sidovagn får halva Twitter att jubla

Hundar åker sidovagn
Youtube

Nu till hundar som åker sidovagn och videon på Twitter som blivit tokviral. Den får en att brista ut i ett stort leende och känna den där speciella värmen.

Det virala klippet med två hundar och deras husse som är ute och finåker har fullkomligt exploderat på Twitter.

Under åkturen var hundarna ordentligt fastspända och bar lite kaxigt rosa skyddsglasögon. Namnet på den större hunden är Waffles och enligt uppgift heter den andra hunden Biscuit.

Det är faktiskt bland de mest upplyftande jag sett på länge, och Twitter tycker likadant. Klippet har fått nästan 660k visningar och drunknat i retweets, gilla-markeringar och kommentarer.

En väldigt klok kommentar löd:

”Dogs wearing goggles makes me so happy. Any vet will tell you that the most common cause of dog eye injury is dogs riding in motor vehicles in the open or with their heads out a window. If you’re gonna let them do that, get them goggles!”

Men jag valde att bädda in filmen från Youtube istället, då det visas i lite större format, så man lättare får den där härliga feelingen.

Hundar åker sidovagn och visst kittlar det skönt i kistan

https://www.youtube.com/watch?v=P4Xzofy-hyU

Glöm inte att dela den sköna filmen till dina vänner!

Spana även in dessa

Upplyftande

Drygt 50 000 spanska flaggor ”planterades” under natten i en park i Madrid för att hedra de som fallit offer för COVID-19. Den gräsbevuxna...

Upplyftande

Den 57-årige Chen Qingqi gillar att vissla, men inte som oss andra bara då och då, nä, han visslar nästan hela tiden. Oavsett om...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Upplyftande

Ett sjukhus i New Delhi har tagit hjälp av roboten Mitra så att deras COVID-19 patienter kan integrera med vänner och släktingar. Den rör...