Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Hundar

Hunden får syn på sin syster från samma kull – ja då kommer ”kramen” omedelbart

Hunden får syn på sin syster
@libpincher/Twitter

Det sägs ju att elefanter aldrig glömmer, men det visar sig att hundar inte heller gör det, som när dessa två syskon som möttes i en park genast kände igen varandra.

Cockapoo hundarna Monty och Rosie föddes i samma kull för ett år sedan, men hamnade i olika hem.

Hundar brukar ju vanligtvis bekanta sig med varandra genom att sniffa på varandra, men när Monty och Rosie mötte varandra igen – då gjorde de det med en stor kram, skriver unilad.

Hunden får syn på sin syster och reaktionen är bara så underbar

Hunden får syn på syster
@libpincher/Twitter

Den hjärtvärmande återföreningen blev snabbt viral på sociala medier sedan Libby Pincher delade händelsen, tillsammans med de söta bilderna.

I tweeten skrev Libby:

”Dave var ute och gick med hunden när ett par kom emot honom med en vit cockerpoo. Det visade sig att de är bror och syster från samma kull. Men istället för att bara leka som de gör med andra hundar, spana in detta.”

Ganska häftigt att Monty och Rosie fortfarande minns varandra så väl, trots att det gått 10 månader sedan de skiljdes åt.

Rosies ägare Susan Killip sade till Dodo: ”Det var så härligt, båda hoppade bara upp och kramade varandra. Det var fantastiskt att de kom ihåg varandra efter tio månader”

Kolla även in dessa

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...

Upplyftande

Muslimer ber i Berlins kyrka med budskapet att tillsammans står vi enade. Vet att dessa bilder kommer reta gallfeber på extremhögern, men det skiter...

Upplyftande

Vad sägs om en ”Pac-Man” mask, ni vet den där som gapade hela tiden medan den svalde prickar, och nu till det bästa, den...