i

Den stackars hunden var vettskrämd och saknade ett hem – då plötsligt kom räddningen

Vissa historier griper tag i en, den stackars hunden var vettskrämd och saknade hem, den levde i en väldigt utsatt miljö med ett brustet hjärta, helt övergiven.

Hunden levde på de kalla gatorna i Rumänien och hittades nära en järnvägsstation. Det var för riskabelt att försöka rädda honom där, de var oroliga att han skulle springa iväg och bli påkörd av ett tåg.

Så de följde efter honom och försökte dirigera honom till en säkrare plats. Det blev en ”katt och råtta lek”. Men så småningom förstod han att de bara försökte hjälpa honom, eller kanske kände han lukten av mat och hungern tog överhand.

Hunden var vettskrämd och saknade hem
Fick äntligen uppleva kärlek och omtanke.

Han haltade och var blind på vänster öga, kanske efter att ha blivit slagen, så de tog honom till en veterinär. Där upptäcktes en id-märkning så det fanns en ägare! De hoppades på en glad återförening, men när de kontaktade ägaren sade han att han inte vill se hunden igen.

De fick veta att hunden hette Bobi och beslöt sig då för att försöka hjälpa honom på eget bevåg. De började söka efter en adoptivfamilj, där han kan tillbringa sina återstående år, glad och äntligen älskad.

Till slut fick Bobi nytt hem!! Efter en resa på drygt 700 mil från Rumänien till USA kom den modiga Bobi till sitt nya hem i USA och lever nu äntligen det lyckliga liv han så väl förtjänar.

Den stackar hunden var vettskrämd och saknade hem

Shit vilken story, hur f*n kan man behandla en hund på detta sätt. Den stackaren måste känt sig helt övergiven och förtvivlad. Vilket fantastiskt och rådigt ingripande av organisationen Howl Of A Dog.

Glöm inte att dela den värmande storyn till dina vänner