Publcerat i

Möt den charmiga hunden Sniffles utan nos som tagit nästan hela USA med storm

Möt charmtrollet och hunden Sniffles utan nos , en unik 12-årig hund, som nu letar efter den perfekta familjen som kan ge honom ett kärleksfullt hem.

Hunden har krökta tänder och ingen nos, vilket får honom att snarka högljutt.

”Han är en riktig pärla till åldrad herre. Alla på veterinärkliniken blev kära i honom ”, sade Michelle Wacker på Orange County Animal Services.

Alla känner för Sniffles

Den charmiga hunden Sniffles utan nos

Den olyckliga hunden räddades av lokala djurorganisationer och bor nu hos en fosterfamilj i väntan på att bli adopterad. Sniffles har inte bara blivit en stjärna på veterinärkliniken i Chuluota, Florida, han har också stulit nationens hjärta rapporterar ntd.

”Poodle and Pooch Rescue” förklarade vid Sniffles ’TV-debut hur han hamnade på gatan i Orange County. Sniffles hamnade i ett hundslagsmål i Puerto Rico, men räddades av ”Happy Tails”, innan han adopterades av en familj i Florida.

Innan Sniffles adopterades genomgick han tre operationer. Han hade ett flertal skador och bitsår från hundarna som var mycket större och i striden förlorade han sin nos, skrev Poodle and Pooch Rescue i en ”Sniffles Pupdate”.

Sniffles hamnade i ett hundslagsmål och förlorade sin nos

Den charmiga hunden Sniffles utan nos

Det skrev också att  Sniffles vid ett flertal tillfällen flydde från sin nya ägare. Men trots att hans nya fosterfamilj älskar honom, är det inte det bästa hemmet för denna hund med sina speciella behov.

Pudel- och Pooch Rescue kommer att göra allt de kan för att han ska få komma till ett kärleksfullt hem där han kan få sina speciella behov tillgodosedda.

Den charmiga hunden Sniffles utan nos som tagit USA med storm

Glöm inte att dela historien om Sniffles till dina hundälskande vänner!