Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Hundar

Möt hunden som dagligen tar bussen själv till hundparken ***

hunden som tar bussen
Bild: Facebook-Robbie Lauren

Hunden som tar bussen är en riktig humörhöjare. Det är en underbar story som går rakt in i hjärtat.

Den svarta hunden Eclipse, en blandras av Labrador och Mastiff, reser till den lokala hundlekparken varje dag helt själv, där hon leker med andra hundar ett par timmar innan hon tar bussen hem igen.

Tar bussen till lekparken

Tar bussen till lekparken

Eclipse visar att hon är en oberoende tik som klarar sig helt på egen hand.

Den bedårande hunden lämnar sitt hus i Seattle varje dag för att ta bussen och när hon lekt färdigt går hon till busshållplatsen för att ta sig hem igen, med biljetten fastspänd i sitt halsband.

Har sin färdbiljett fäst i halsbandet

hunden som dagligen tar bussen

Allt startade när husse Jeff en dag skulle ta henne till parken, men som inte hann fimpa sin cigg när bussen kom.

Eclipse ville inte vänta på nästa buss och sprang ombord, och lämnade den något förvånade Jeff kvar. Hon hoppade på bussen och åkte några stopp innan hon tackade föraren och hoppade av i parken.

Hunden som dagligen tar bussen till hundparken

hunden som dagligen tar bussen

I ett inlägg på Facebook, som fått drygt 290 000 reaktioner, skrev Robbie Lauren att ägaren Jeff snabbt insåg att Eclipse kunde rutten som sin egen ficka, och snart litade han tillräckligt mycket på henne för att låta henne resa ensam.

”Alla bussförare känner henne och hon får dem på bra humör,” skrev hon, ”många av de andra passagerarna tycker om att se henne varje dag och de sitter gärna bredvid henne.

Är extremt populär bland andra pendlare

hunden som dagligen tar bussen

”Till och med polisen har gett sitt godkännande så länge busschaufförerna är nöjda med arrangemanget.”

Alla förare på rutten känner henne och ser till att hon går av vid lekparken om hon nu skulle glömma att trycka på stoppknappen….

Robbie Laurens summering är väldigt talande: ”She makes everybody happy.”

Vem behöver en matte eller husse?

Rekommenderade till dig

Övriga

Vilda getter intar den walesiska staden nu när den står mer eller mindre öde. Som man säger, ”när katterna är borta dansar råttorna på...

Upplyftande

Mannen gav henne en lapp som gjorde henne tårögd, och jag fattar precis hur hon kände, blev själv tagen av storyn, dess enkla men...

Upplyftande

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just...

Retro

Det är inte alla som äger en 70 år gammal tvättmaskin, än mindre tvättar sina kläder i den. Men det var precis vad den...