Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Blandat

Influencer och fitnessguru: coronaviruset är bara fejk” – och gissa vad???###

Influencer coronaviruset fejk
Image: @stuzhuk_dmitriy

En fitnesstränare och influencer menade att coronaviruset bara var fejk, men tvingades tänka om då han insjuknade i Covid-19.

Den 33-årige Dmitriy Stuzhuk varnade nyligen sina en miljon följare i sociala medier att Covid-19 ”inte är att leka med,” innan hans tillstånd snabbt försämrades.

Men fitnesscoachen och influencern som tidigare trodde att Covid-19 inte existerade” har nu avlidit efter att ha smittats under sin resa till Turkiet.

Den blott 33-årige Dmitriy Stuzhuk hade skrivits ut från sjukhuset i sitt hemland Ukraina, men fick akut åka tillbaka bara några timmar senare sedan hans tillstånd försämrats snabbt.

Efter att ha blivit sjuk skrev han till sina fans: ”Jag vill berätta hur jag blev sjuk och vill verkligen varna alla.

Influencer som menade att coronaviruset var fejk

Influencer coronaviruset fejk
Image: @stuzhuk_dmitriy

”Jag var en av de som inte trodde att Covid-19 existerar, tills jag blev sjuk.”

Han skrev: ”COVID-19 ÄR INTE EN OFARLIG SJUKDOM! Och det är tungt.”

För sina en miljon följare på sociala medier framstod han som rena hälsogurun, en som främjade sport och ett hälsosamt liv.

Men hans ex-fru Sofia Stuzhuk, och mor till hans tre barn, sade att Covid-19 hade utlöst hjärtkomplikationer.

Han hade vaknat i Turkiet med svullen nacke och andningssvårigheter, skrev han i ett tidigare inlägg till sina fans.

Tillbaka i Ukraina testades han positivt på sjukhuset. ”Sjukhuset är knökfyllt med människor, vissa behandlas t.o.m i korridorer”, skrev han.

Efter åtta dagar fick han lämna sin avdelning på sjukhuset i Kiev och åka hem, rapporterar mirror.

Han skrev: ”Äntligen hemma igen och det är så skönt, mitt tillstånd är stabilt.” Men bara efter några timmar fick han föras i ilfart tillbaka till sjukhuset där han hamnade i ett ”kritiskt tillstånd” och blev ”medvetslös”, berättar Sofia.

Med sin dåvarande fru Sofia

Par
Image: @stuzhuk_dmitriy

Sofia, som har fem miljoner följare, skrev om hur han kämpade för livet: ”Dima (Dmitriy) hade problem med sitt kardiovaskulära system.

”Hans hjärta klarar det inte.”

Han drabbades av en klinisk död och läkarna försökte ”starta om hjärtat”.

Sofia tillade: ”Hans tillstånd är extremt allvarligt. Ingen kan göra någonting nu. ”Jag gjorde allt jag kunde för att mina tre barns far skulle leva. Men ingenting beror på mig nu.”

Senare tillkännagav Sofia att hennes före detta man avlidit.

Paret hade tre barn – David, Lola och Olivia. Den yngsta bara nio månader gammal. De bröt upp för sex månader sedan, men de var numera goda vänner.

Hon skrev: ”Endast varma minnen återstår, tre vackra barn och en insiktsfull erfarenhet.

”Gud, det är så hemskt att inse att han inte längre är med oss ​​…”

Spana även in dessa

Blandat

Flaskmatade spädbarn kan få i sig miljontals bitar av mikroplaster, visar nu ny forskning som belyser överflödet av plast i våra livsmedelsprodukter. Människor får...

Blandat

Kina har bekräftat upptäckten av levande coronavirus på fryst mat, upptäckten gjordes på en fryst förpackning med importerad fisk i hamnstaden Qingdao. Landets hälsovårdsmyndighet...

Upplyftande

Ett svartvitt foto har blivit en symbol för hopp, en liten ljusglimt av det ”nya normala” som vi alla så längtar efter. Vi lider...

Blandat

Historiens värsta rymdkrasch kan dessvärre ske i natt då en rysk satellit och kinesisk raketdel ligger på kollisionskurs med varandra. Det kan bli en...