Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Instagrammodell med världens kinder menar att de är för små – och man liksom ”WHAT”

Instagrammodell med världens kinder
Youtube

En Instagrammodell med världens kinder hävdar att de fortfarande är ”för små”, och man blir ju ganska mörkrädd när man ser hur Instagram får folk att fullkomligt ”gå bananas”.

Det har skapat en värld där vissa människor gör allt för att få uppmärksamhet och bekräftelse, men där ingreppen är ytterst osunt och rent av sjukligt, skulle vilja påstå att hon botoxat bort det mänskliga.

Den 30-åriga Anastasia Pokreshchuk från Kiev, Ukraina, gjorde sina första kindfyllning vid 26 års ålder och har lagt ut nästan 20 000 kr bara på kindfyllningar, och att sluta finns inte på världskartan.

Anastasia sa: ”Du kanske tycker att de är för stora, men jag tycker att de är för små, jag måste fylla ut dom lite mer snart”

Förutom detta har hon botoxat läpparna, mungiporna, pannan, såväl som förändrat sin käke och haka, skriver SUN.

Anastasia publicerar regelbundet sina extrema förändringar av ansiktet till sina drygt 153 000 följare på Instagram.

Efter att ha injicerat sig med botox sa Anastasia att hon ”blev kär.” Jag älskar det, jag vill att de ska se ut så här och jag är väldigt glad. Jag injicerar regelbundet andra delar av mitt ansikte själv”, sade hon.

”Jag förstår att de ser konstiga ut för andra människor men jag bryr mig inte.”

Hon sa att hon har fått många hatiska meddelanden på sociala medier.

I juli i år berättade Anastasia under en TV-intervju att hon fortfarande injicerar sig, trots varningar från hennes förtvivlade läkare.

Instagrammodell med världens kinder

Spana även in dessa

Livet

En minderårig version av Dynamit-Harry i Kina släppte ner en smällare i en gatubrunn och ”satan i gatan,” vilken jädra smäll. Pojken fick brännskador...

Livet

Det blev en minst sagt jobbig reflektion i spegeln för henne. Connie White från Skottland publicerade bilden på Instagram, och ganska snabbt upptäckte folk...

Hundar

Just nu pågår en viral utmaning där folk lägger upp mindre smickrande bilder av sina hundar och bilderna är riktigt roliga. Speciellt nybadade hundar...

Livet

Nu finns ”Breathable Bacon” – ansiktsmasken som är ett måste för alla som verkligen älskar lukten av bacon. Det amerikanska företaget som tagit fram...