Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Livet

Kabinpersonal brottar bestämt ner kvinnan som medvetet hostade på dem

Kabinpersonal brottar ner kvinnan
Youtube

Under en flygning med Thai Airways ser man hur kabinpersonal brottar ner kvinnan som medvetet skapat panik, då hon medvetet hostade på personalen.

Den dramatiska, men overifierade videon, filmades ombord på en flygning i Shanghai under fredagen.

Klippet delades av YouTube-användaren Fugu M, som hävdade att planet landat på ”Pudong International Airport”, där resenärerna tvingades stanna ombord i sju timmar i väntan på att testas för coronaviruset.

Spänningarna kokade över när en kvinnlig passagerare medvetet började hosta på personalen för att få dem att öppna dörrarna och släppa ut henne, skriver sun.

Fugu M skrev: ”En kinesisk kvinna blev galen under en flygning med Thai Airways och hostade medvetet på en kvinnlig flygvärdinna för att försöka förmå personalen att öppna dörrarna och släppa ut henne.

”En manlig flygvärd försökte lugna henne, men handgemäng bröt ut.

”Han tänkte sätta henne i handbojor, men valde att inte göra det.”’

Sitt ner och håll dig stilla!

Filmen visar efterdyningarna när flygvärden håller den kämpande kvinnan i ett järngrepp.

Han ropar efter hjälp när hon försöker vrida sig ur hans grepp och fler ur kabinpersonalen rusar till undsättning.

Man kan höra hur de försöker lugna kvinnan och ber på engelska: ”Stanna kvar! Snälla, håll dig lugn!”

Försedda med skyddsmasker försökte de lugna kvinnan som ville lämna planet

Kabinpersonal brottar ner kvinnan
Youtube

Flyglöjtnant Prathana Pattanasiri, vice ordförande för THAI: s luftfartssäkerhetsavdelning, sade:” Thai Airways vidtar åtgärder för att testa passagerare från riskfyllda länder som Italien, Sydkorea, Japan och Iran.

”Vi kunde inte öppna dörrarna till planet förrän vi fått instruktioner och att hälsopersonal kunde genomföra kontrollerna. Vi var därför tvungna att vänta i sju timmar innan tjänstemän anlände till inspektionen.

”Den kinesiska passageraren var upprörd över att hon tvingades sitta kvar under en sån lång tid och hostade på en av våra anställda. Efter att hon lugnat sig förklarade vi situationen för henne och hon gick med på att vänta på att bli testad för coronaviruset.”

Kabinpersonal brottar ner kvinnan

Kolla även in dessa

Blandat

Hur coronaviruset sprids utomhus kontra inomhus är en högaktuell fråga. Kan man bli smittad av en förbipasserande joggare t.ex? Om du vill hålla dig...

Blandat

52 fladdermöss dog i den Indiska delstaten Uttar Pradesh, detta inom loppet av bara drygt en timme, vilket såklart skapade stor panik. När mangoodlaren...

Retro

Kickar igång med ikoniska foton Sovjetunionen, de där bilderna som har den där lilla extra knorren som gör dom speciella. För att uttrycka det...

Blandat

Det florerar åtskilligt med falska rykten om coronaviruset, där det ena är värre än det andra. Har som policy att när jag publicerar något...