I

Kanske den klockrenaste bilden av dagens superblodmåne – så totalt överraskande och rolig

Den superblodmåne som uppenbarade sig tidigt i morse har hajpats sedan flera dagar tillbaka. Själv såg jag dessvärre ingenting av den, får vänta tills nästa gång helt enkelt.

Såhär är vi vana att se bilderna på en superblodmåne – intet nytt under solen

superblodmåne

Men det fanns många andra som såg superblodmånen och jag begav mig till Twitter och hashtaggen #superbloodwolfmoon för att leta upp de ”bästa” bilderna, men efter lite letande så beslöt jag mig för att byta approach när jag såg en bild av vad som verkar vara Naanbröd.

Den fick mig helt att tappa fattningen, den kom så totalt överraskande och som en skön motvikt mot hajpen som varat de senaste dagrarna.

Kanske den klockrenaste bilden av dagens superblodmåne