Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Katter

Katten som dagligen går till högskolan och blivit en ”BCoC” med förmåner ***

Katten går till högskolan
Montage/Newzblab

Katten George går till högskolan varje dag för att gosa lite med professorer och studenter, och alla bara älskar honom.

Under de senaste fyra åren har detta charmtroll i princip dagligen besökt högskolan i Wales. George, som tros vara omkring åtta eller nio år gammal, började först besöka Coleg Ceredigion i Aberystwyth för några år sedan.

Då arbetade hans ägare på campus. Sedan dess har George blivit en BCoC (Big Cat on Campus) som blivit vän med professorer och studenter.

Har blivit en ”Big Cat on Campus”

Katten som går till högskolan
Hans favoritposition. Bild: Matt Morden

Oftast tillbringar han sin tid med att gå från byggnad till byggnad i hopp om att få lite godsaker från förbipasserande.

Matt Morden, professor vid Coleg Ceredigion, berättar för Metro att George: s riktiga namn egentligen är Louis, men att personalen döpte honom till George när han först dök upp.

Oftast hittar men George sovandes på campus – vilket är en av hans favoritsyssla, det där med studiedisciplin är inte hans starka sida.

Katten som går till högskolan

Hans favoritsyssla. Bild: Matt Morden

Matt säger: ’Han är förmodligen den mest avspända varelsen på planeten just nu. ‘Han älskar all uppmärksamhet han får och söker efter den där det är möjligt.

”Studenterna älskar honom och han fungerar som en lugnande effekt i dessa svåra tider med coronavirus.”

Matt fortsätter: ”Han har några favoritplatser. Han älskar att ligga på rygg i receptionen och bara somna, inga ljud eller fotsteg får honom att röra sig.

Älskar att sova i receptionen. Bild: Matt Morden

George har faktiskt tilldelats personalstatus och är känd som ”terapi-katten” – som faller inom välfärdsnätverket.

Chris Leadbetter-Jones, seniorreceptionist, säger: ”George tilldelades statusen vid studenternas prisutdelning 2018/19 , för sitt bidrag till studenternas välmående.

Matt tillägger: ”Om vi ​​får en fullständig ”lockdown” så tror jag att hans ägare kommer att se mycket mer av honom än de förmodligen gör nu.”

”Hur mycket vi än kommer att sakna honom varje dag så finns det inga tvivel om att han är bortskämd och tas omhand väl. Han är en lycklig katt i det avseendet.

Kolla även in dessa

Upplyftande

Bosse från Holmsund älskar sin annorlunda trädgård med modelltåg. När garaget inte räckte till, ja då byggde han en ny större bana ute i...

Övriga

Nu till hinderbana för ekorrar. Mark Rober satt i lockdown och var extremt uttråkad. Han beslöt sig då för att bygga en fågelmatare och...

Upplyftande

Caféet i Japan använder vattensvin som ett sätt att se till att reglerna om social distansering efterlevs. Men naturligtvis är det inga äkta vattensvin,...

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...