Connect with us

Hallå där, vad letar du efter?

Katter

Katten som dagligen går till högskolan och blivit en ”BCoC” med förmåner ***

Katten går till högskolan
Montage/Newzblab

Katten George går till högskolan varje dag för att gosa lite med professorer och studenter, och alla bara älskar honom.

Under de senaste fyra åren har detta charmtroll i princip dagligen besökt högskolan i Wales. George, som tros vara omkring åtta eller nio år gammal, började först besöka Coleg Ceredigion i Aberystwyth för några år sedan.

Då arbetade hans ägare på campus. Sedan dess har George blivit en BCoC (Big Cat on Campus) som blivit vän med professorer och studenter.

Har blivit en ”Big Cat on Campus”

Katten som går till högskolan
Hans favoritposition. Bild: Matt Morden

Oftast tillbringar han sin tid med att gå från byggnad till byggnad i hopp om att få lite godsaker från förbipasserande.

Matt Morden, professor vid Coleg Ceredigion, berättar för Metro att George: s riktiga namn egentligen är Louis, men att personalen döpte honom till George när han först dök upp.

Oftast hittar men George sovandes på campus – vilket är en av hans favoritsyssla, det där med studiedisciplin är inte hans starka sida.

Katten som går till högskolan

Hans favoritsyssla. Bild: Matt Morden

Matt säger: ’Han är förmodligen den mest avspända varelsen på planeten just nu. ‘Han älskar all uppmärksamhet han får och söker efter den där det är möjligt.

”Studenterna älskar honom och han fungerar som en lugnande effekt i dessa svåra tider med coronavirus.”

Matt fortsätter: ”Han har några favoritplatser. Han älskar att ligga på rygg i receptionen och bara somna, inga ljud eller fotsteg får honom att röra sig.

Älskar att sova i receptionen. Bild: Matt Morden

George har faktiskt tilldelats personalstatus och är känd som ”terapi-katten” – som faller inom välfärdsnätverket.

Chris Leadbetter-Jones, seniorreceptionist, säger: ”George tilldelades statusen vid studenternas prisutdelning 2018/19 , för sitt bidrag till studenternas välmående.

Matt tillägger: ”Om vi ​​får en fullständig ”lockdown” så tror jag att hans ägare kommer att se mycket mer av honom än de förmodligen gör nu.”

”Hur mycket vi än kommer att sakna honom varje dag så finns det inga tvivel om att han är bortskämd och tas omhand väl. Han är en lycklig katt i det avseendet.

Rekommenderade till dig

Upplyftande

Det hjärtvärmande ögonblicket då hela gatan applåderar sjukvårdaren har blivit en värmande nyhet som fått stor spridning, vi behöver få lite uppmuntrande nyheter just...

Retro

Det är inte alla som äger en 70 år gammal tvättmaskin, än mindre tvättar sina kläder i den. Men det var precis vad den...

Upplyftande

I tuffa tider kommer folk nära varandra. Bilden av en muslimsk och judisk sjukvårdare som ber tillsammans har spridit sig som en löpeld på...

Upplyftande

Haha, snubben skickade sin hund till butiken då hans sug efter Cheetos blev outhärdligt medans han befinner sig i lockdown. Med hundratals miljoner människor...