Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Katter

Möt den luriga katten Tula som kom hem med en klockren lapp runt halsen

Katten Tula som kom hem med en klockren lapp
Unsplash

Haha, vilken underbar story om katten Tula som kom hem till sin matte med en klockren lapp runt halsen som avslöjade kattens dubbelspel.

Den 11-åriga sibiriska katten Tula hade tänkt ut det ultimata sättet att maximera sitt godisintag.

Förutom att hon fick mat hemma, smög hon gå ner till tavernan ”Toby Carvery” och fick sin favoritmat från personal och kunder som blivit förtjusta i den nya besökaren.

Det var ett perfekt upplägg – hennes ägare visste inte om att den smög iväg till ”Toby Carvery” och frossade i god mat och Toby Carvery visste inte att katten hade en ägare.

Men en dag kom Tula hem och ägaren Nicole Clark upptäckte att katten hade en papperslapp runt halsen.

Katten Tula som kom hem med en klockren lapp

katten klockren lapp
Instagram

På lappen stod följande: ”Har denna katt ett hem?” och på baksidan stod: ”Är alltid på Toby Carvery.” Och så var dubbelspelet avslöjat.

Nicole sa att hon inte kunde sluta skratta när hon läste lappen och gick raka vägen till restaurangen för att berätta att Tula inte var hemlös, skriver mirror.

De berättade för Nicole att katten varit där dagligen sedan landet släppte på lockdown och tiggt mat tills någon till slut valde att dela med sig något av sin stek.

När Nicole lämnade restaurangen, vem såg hon då, jo det var den lurige Tula, som tagit plats vid uteserveringen.

Ägaren delade den lustiga berättelsen på Facebook och skrev: ”Jag kan just föreställa mig hur hon försökt få sympati i hopp om att få lite kött!

”Hon har ett härligt hem och tillbringar varje natt med oss, men ett stort tack kunder och personal på Toby´s för att ni bryr er om henne!”

Introbild – Photo by Pacto Visual on Unsplash

Spana även in dessa

Upplyftande

Drygt 50 000 spanska flaggor ”planterades” under natten i en park i Madrid för att hedra de som fallit offer för COVID-19. Den gräsbevuxna...

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Bonden var far till smått otroliga 87 barn, och man undrar ju lite om han verkligen hann ägna någon tid åt jordbruket, eller ”plöjde”...

Livet

Snubben älskade Budweiser så mycket att han valde att dekorera hela huset med de tomma burkarna, det enda stället som inte fick en ”Budweiser-styling”...