Connect with us

Hallå, hur kan vi hjälpa dig?

Katter

Den luriga katten som försöker nalla ur kylskåpet och som inte tror han syns ****

katten nalla ur kylskåpet
carrot.tthe.cat/Instagram-modifierad/Newzblab

Haha, katten försöker nalla ur kylskåpet då dörren öppnas, men det han inte vet är att ägarna minsann sett hans idoga försök.

Med alla plågsamma veckor av lockdown i många länder så finns det en som tycker livet är på topp, det är katten Carrot som försöker smyga in tassen i kylskåpet genom springan i dörren, när han tror hans ägare inte ser.

Den busiga Carrot

Carrot
carrot.tthe.cat/Instagram

Men hans plan är egentligen dömd att misslyckas, eftersom den enda gången han kan smyga in sin tass är ju när kylskåpsdörren är öppen, vilket oftast betyder att någon står där.

Men vi måste ändå ge honom ev viss kredd för hans djärva plan. Rachel Zardus, som räddade Carrot när han var en kattunge, beskrev honom som en – ”gladlynt och busig liten kille” och tillade att han ”definitivt alltid varit duktig på att smyga”.

Hon berättade att han alltid har något lurt på gång, men hans nya favoritsyssla är dock lite vansklig, risken är överhängande att han skadar sin tass när de stänger dörren. Men nu har de löst problemet.

När katten försöker nalla ur kylskåpet

När katten försöker nalla ur kylskåpet
carrot.tthe.cat/Instagram

De har nu printat ut en varningslapp som de satt fast på insidan av kylskåpsdörren, att de hela tiden måste se till att Carrots tass inte är i springan när de stänger dörren.Tack vare skylten har det inte inträffat några olyckor, skriver unilad.

Men ännu bättre, Carrot får fortsätta att leva i villfarelsen att hans taktik har passerat obemärkt och har ingen aning om att hans familj är på honom på spåren.

Just nu funderar de på hur de på lång sikt kan täta luckan i kylskåpsdörren permanent för att förhindra framtida skador, men just nu tror Carrot att han har övertaget….

Kolla även in dessa

Upplyftande

Mitt i New York Citys lockdown beslöt sig några för att starta ett ”distansparty” – så de kan tillbringa tid tillsammans på ett säkert...

Övriga

Att kärleken är universell är inte direkt dagens nyhetsflash, men visst blir man rörd av att se hur åsnan verkar uppskatta att ägaren är...

Upplyftande

Muslimer ber i Berlins kyrka med budskapet att tillsammans står vi enade. Vet att dessa bilder kommer reta gallfeber på extremhögern, men det skiter...

Livet

En 70-årig bröt mot alla regler med leksakscykeln, men på något sätt är det ändå lätt att förlåta honom. Det känns mer som en...