Connect with us

Vad kan vi hjälpa dig med?

Livet

Han klamrar sig fast på motorhuven efter gräl med exfrun – kör 2 mil på motorvägen

klamrar sig fast på motorhuven
Youtube

Oops, snubben klamrar sig fast på motorhuven för allt vad tygen håller. Det kan vara förenat med livsfara att göra sin exfru upprörd.

De körde på motorvägen i över 20 km och inte blev det bättre för stackars Li att det spöregnade, det minst sagt galna episoden ägde rum i provinsen Chongqing.

Efter att han ställt sig framför sin ex-frus bil beordrade hon bilföraren att köra vidare och den stackaren hamnade på motorhuven.

De kör upp på motorvägen och exfrun hetsar föraren med ”Kör kör kör” hela tiden…

Man kan inte heller påstå att de tar någon hänsyn, de gasar på rejält med vindrutetorkarna som far över rutan, som om han inte redan hade ett helsike, kan just tänka mig att Li nog lider av PTSD efter åkturen.

Inte för att jag är insatt i detaljerna, men exfrun verkar uppfylla alla tecken på en fullkomlig psykopat, man blir ju mörkrädd för mindre, för hans skull känner jag mig ändå tacksam över att det är hans ex, och inte nuvarande fru, vem vet vad hon är kapabel till……..

Den stackaren klamrar sig fast på motorhuven

Spana även in dessa

Upplyftande

Tänk att vara pizzabud få 120 000 kr i dricks, det vore ju som att man måste nypa sig i armen för att ta...

Blandat

Filosofen Herbert Fingarette hävdade en gång att det inte fanns någon anledning att frukta döden. Men vid 97 års ålder började hans egen dödlighet...

Livet

En fabrik i Vietnam ertappades med att tvätta och ”återvinna” tusentals begagnade kondomer som sedan såldes till allmänheten. Polisen som gjorde en razzia mot...

Blandat

Bonden var far till smått otroliga 87 barn, och man undrar ju lite om han verkligen hann ägna någon tid åt jordbruket, eller ”plöjde”...