Kokainmissbrukare visar sina kusliga bilder som får det att krypa i skinnet på en, det är verkligen hemska bilder.

Precis som så många andra missbrukare började han använda drogen i sociala sammanhang, men efter många års missbruk började hans näsa att ruttna bort.

Han satte drogen före sin familj och vänner, begäret var så starkt att drogen alltid kom först.

Nu har Ian varit ren i nästan ett år och visar kusliga bilder av skadan som orsakades av drogen.

Han sa: “Mitt missbruk började på allvar när jag flyttade till Karibien och tog jobb som steward”, rapporterar metro.

Kokainmissbrukare visar sina kusliga bilder

Kokainmissbrukare delar sina kusliga bilder
MEN

“På t.ex Jamaica fanns kokain överallt, och ju mer jag flög dit och tillbringade tid där, desto bättre lärde jag känna lokalbefolkningen, och många hade tillgång till kokain.

“Jag träffade en kille som importera drogen, så när jag landade i Jamaica sökte jag upp honom och han gav mig det jag behövde.

“Det var här som missbruket började äta upp mig levande. När jag kom tillbaka till Storbritannien började jag extraknäcka som dörrvakt, jag var tvungen att tjäna mer pengar, ta kokain för att hålla mig vaken.

Kokain

Kokainmissbrukare delar sina kusliga bilder

“Jag spenderade 3000 till 4000 kr i veckan på kokain, Ibland ända upp till 10.000 kr. Jag startade några lönsamma företag, men alla pengar gick till droger.

“När min mamma dog, ärvde jag hennes hus. Det var värt 1.6 miljoner, men jag har satt sprätt på minst hälften av arvet på kokain. ‘

Efter fem och ett halvt år började han jobba på ett kontor. Men drogerna fanns kvar. Han sa: “Jag gick till jobbet varje dag som vanligt och sedan gick jag hem och sniffa kokain. Det blev liksom normen.

Näsan frätte sönder

Kokainmissbrukare delar sina kusliga bilder
MEN

“Ju mer ekonomin förbättrades, desto mer köpte jag, och trots att livet föll i bitar runt mig, så kunde jag inte sluta.

“Det var Ians liv i nästan 25 år, vilket ledde till att han blev tillbakadragen, isolerad och oförmögen att ha ett förhållande.

Till slut hamnade han på sjukhus 2016. Han sa: “När jag snöt mig lossnade bitar från näsan. Jag var så äcklad. Smärtan var skitjobbig, men jag var inte redo att sluta med drogerna.

“Det tog ytterliga några år för Ian att äntligen sluta. Han bara insåg att det var nödvändigt att sluta.

Han sa: “Jag hade fått nog. Jag var trött att ständigt vara pank, trött på att ständigt sätta kokainet före alla andra.

Jag har varit ren nu sedan juni förra året. “Jag har ingen dragning till det, inget begär, jag har varit i rum med människor som tar det, och då har jag bara lämnat rummet.

Lever idag drogfri med sin käraste

Lever idag drogfri med sin käraste
MEN

Jag kommer inte börja igen. “Jag jobbar på en begravningsbyrå nu och har ett lyckligt förhållande med min flickvän Emma.

Han sa: “Jag känner mig fantastisk nu. Jag är så glad. Tidigare har jag alltid känt ett svart hål som behövdes fyllas.

Om jag hade en bra dag var det en ursäkt för att ta kokain, om jag hade en dålig dag var det också en ursäkt för att ta kokain.