Kunder försöker stoppa föraren

Kunder försöker stoppa föraren som körde som ett arsle på en parkeringsplats vid en Tesco butik. Föraren blir hårt ansatt av uppretade kunder, men väljer att fortsätta med sitt vansinne.

Bilen visade sig vara en hyrbil av märket Citroen C3. Den rammade flera bilar på parkeringsplatsen i Rickmansworth igår och polisen vädjar om tips. 

En person blev allvarligt skadad när hyrbilen körde på flera personer och försökte fly från platsen.

Kunder försöker stoppa föraren

Den otäcka filmen visar hur en bilen rammar både bilar och människor medan uppretade kunder kastar kundvagnar mot bilen utanför stormarknaden i Rickmansworth, när den kör väldigt felaktigt i ett uppenbart försök att fly.

Kunder försöker stoppa föraren

Polisen tror att föraren och passageraren var ”inblandade i en tidigare incident i affären … där en person försökte stjäla alkohol” rapporterar mirror.

Bilen har redan en skadad sidospegel när videon börjar och folk ropar till föraren att ”stanna”. Föraren gör ett flertal  aggressiva utfall med bilen, tränger sig genom parkerade bilar så tjuvlarmen sätter igång. Det är då skadorna på bakrutan blir tydliga.

skadorna på bakrutan

Bilen lyckas sedan svänga ut och fly från platsen. Jag undrar just hur de ska förklara för uthyraren att bilen ser ut som ett bilvrak…..

Kunder försöker stoppa föraren som kör som ett arsle

Kanske var det julstressen som som gick överstyr….. Det ursäktar ju på intet sätt gärningen, men i kombination med alkohol så kan det utgöra en förklaringsmodell…