Mammans kusliga före och efter bilder på sin son visar hur fruktansvärt drogmissbruket är

Mamman publicerade kusliga före och efter bilder av sin son, hon ville visa allmänheten de tragiska effekterna av narkotikamissbruk.

Jennifer Salfen-Tracy från Las Vegas delade de kusliga bilderna av sin 26-åriga son Cody Bishop i ett Facebook-inlägg som snabbt blev viralt – där hon beskrev honom som ett ”face of heroin and meth.”


Hon har inte sett sin son på flera veckor och misstänker att han är fast i en nedåtgående spiral av drogberoende och antagligen bor på gatan.

Cody Bishop för sju månader sedan

Kusliga före och efter bilder
Cody Bishop, nu 26, innan han hamnade i narkotikamissbruk. Bild:Facebook

Bilderna visar hur ynglingen Cody förvandlas från en strålande och frisk ung man till en vålnad av sitt tidigare jag, sliten och täckt av sår.

Den knäckta mamman avslöjade att bilderna bara är tagna med några månaders mellanrum, och uppmanade sin son att komma hem.


”Bilderna togs med sju månaders mellanrum, det är så snabbt man bryts ner, sade mamman.

Extremt kusliga före och efter bilder

kusliga före och efter bilder
Bild: Facebook. Montage/Newzblab

”Cody är fortfarande hemlös i Las Vegas och jag har inte hört från honom på några veckor nu. Det är svårt att höra hur illa han har det, men det är ännu värre att inte höra något.

Facebook-inlägget där mamman uppmanade ”låt oss ta tag i den här frågan Amerika” har delats nästan 40 000 gånger, sedan det publicerades för två dagar sedan skriver mirror.

Cody Bishop idag

Kusliga före och efter bilder
Codys mamma delade denna bild av sin son och kallade honom för ett ’face of heroin and meth’. Bild: Facebook

En sida som listar saknade personer sa att han tidigare rapporterats saknad till Las Vegas-polisen i maj sedan hans familj uttryck oro för hans välbefinnande.

Den sade att hans familj inte kunnat nå honom efter att han varit inskriven på en rehabklinik i Nevada.

Inlägget sade att han även levt hemlös tidigare, ofta tillsammans med en tjej som heter Kate, och uppmanade alla som sett honom att kontakta myndigheterna.

Glöm inte att dela hennes fruktansvärda bilder på vad droger gör med en människa till dina vänner!