in

Kvinnans klackar fastnade i ett avloppsgaller… då tog hon med sig gallret hem

Kvinnans klackar fastnade i ett avloppsgaller efter en utekväll. Hon fick inte loss gallret, så då fick det följa med hem…

Att stappla runt i klackar är inte lätt i vanliga fall heller, men när man kilas fast i ett avloppsgaller, ja då sitter man verkligen i klistret.

Tia-Rae hade roligt ända tills…

Tia-Rae
Deadline News

Inte nog med att man kan ha världens baksmälla, men att vakna upp med skon fast i ett galler, det måste banne mig vara något av ett rekord.

Men det hände den 20-åriga Tia-Rae från London, som på Twitter berättade hur hon hoppat ut ur en taxi efter en utekväll, och båda klackarna fastnade i ett avloppsgaller, skriver metro.

Hennes klackar fastnade i ett avloppsgaller

Kvinnans klackar fastnade i ett avloppsgaller
Deadline News

Hon laddade upp ett foto på sina skor som satt fast i avloppet med texten: ”Jag tycker det finns skäl att säga att jag aldrig borde dricka igen.”

Tia fortsatte med att förklara hur det hade hänt. Hon skrev: ”Kort sagt så hoppade jag ut ur taxin för att gå in i mitt hus, då kände jag att fötterna fastnade, men fattade inte vad som hänt.

”Det jag minns är att båda fötterna satt fast, så jag flyttade en fot och då for gallret bara av. ”Men jag kunde inte lämna mina skor utanför och jag var ganska berusad, så jag orkade inta att ta itu med det just då.

Hon ville bara gråta

Kvinnans klackar fastnade i ett avloppsgaller
Deadline News

Jag släpade bara in åbäket, tänkte att min mamma får ta itu med eländet.”